valla bilmemiyorum nuri abi sukrusaracoglu stadından-cengelkoy maxi ye bir de o masa ile gittim on disk fren kablolarında bir sorun yok gibi gozukuyor simdilik
ulas abi sana tessekur etmeyi unutmusum sınavlardan oturu unutkanlıgım basladı sanırsam
ilk bisikletimi aldıgımda yasadıgım olayıda anlatıyım ...bisikletimi almaya gittigimde kafamda sadece so-2 vert modeli vardı fakat bisikletten anlamadıgım icin bir ulas beyin fikirini de alıyım dedim, kendisi bana aldıgım bisikletin(ve butceme uygun tum bisikletlerin) ''+'' ''-'' lerını cok iyi bir sekilde anlattı fakat bende otomot duz mantık anlamam so-2 alacam dedim (boylelerine kor cahil diyoruz ) sonra ben ev adresimi verdim evime kargo ile gonderiyorduk so-2 yi ki icimden bir ses ''ulen bisikletten hic anlamazsın abin ne guzel bisikletlerin ''+'' larını ''-''lerini anlattı sen hala so-2 diye tuturuyon sanki o bisikleti internet sitesi haricinde bir yerde gordun dedi '' bunun uzerine abi sen benim yerimde olsan ne alırdın diye sordum (iyiki) sormusum ve sevgilim(ki oyle) diye hitap ettigim bisikletime kavusttum COK TESSEKKURLER ULAS ABİ
yaa bende bakıyorum da acaba akşamın verdiği bir yorgunluk mu diyorum bana da garip geldi yoksa farklı bir sitematiğimi var bilemiyorum. yinede uçur beni dercesine bir ihtişamı var güle güle kullan. kazasız sürüşler diliyorum.