Scudo Sports

Buda Beni Türkiyede Bir Tane Olan 14inc Kinesis Trial'im ;)

Scudo
@Halil Uygun

Resimleri daha küçük hale getirip veremediğimden dolayı biraz büyük oldu :rolleyes:

Bisikletin rengi çok çekici.Parçalar muhteşem.
Güle güle kullan.Umarım hakkını veriyorsundur.Videolarını görmek isteriz

@matrixod

Ben daha yeniyim bu trial işinde şuanlık kısıtlı hareketler.2 haftada birgün izin yapabildiğim için harekette çalışamıyorum :( sabah 8den akşam 10a kadar çalışıyorum :( kardeşimi askerden bekliyorum herhalde sonra yapacağz bişiler ;)

Öf öf bu nasıl bişeydir böyle :eek: .. bittim bu fotoyu görünce tek kelimeyle süper Güle güle kullanın..
http://img151.imageshack.us/img151/6766/dsc00825ta7sg8.jpg

(fotoları düzenlemeniz gerekicek kanımca yoksa hep kaldırılabilir :S)

Güzel bisiklet, güle güle kullan. Arka attırıcı dikkatimi çekti. 105 yol bisikleti parçası değilmiydi?

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@Teberus

kısa bacak olduğu için onu kullanıyor sanırım :rolleyes:

zinciri daha fazla geriyor ve hoplamalı zıplamalı hareketlerde zincirin atmasını ve ses çıkarmasını önlüyor..

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Bisiklet güzel. Hayırlı olsun. Fakat, başlıkta trial yazmışsınız ama bu bir trial bisikleti değil. Aradaki farka dikkat edelim lütfen. İyi sürüşler dilerim.

Arka bacaklarda Dual Slalom yazıyor; bu bisiklet çok güzel olmuş.

Arkadaşlar kaçımız tam profesyonel bir bisiklet kullanabilecek kadar iyi olabilecek zamana, imkana ve şansa sahibiz? Ya da buna gerçekten ihtiyacımız var mı?

3. Kinesiside sen topladın demek :D Hayırlı olsun, güle güle zıplamalar..

Hayırlı olsun çok güzel olmuşta bişey sorucam.Arka taraf milli değilmiydi normalde ?QR gibi durmuyor çünkü veya Qr'la sorun yaşadınızmı ?

Trial hiç ilgimi çekmemişti, Ama bu bisikleti görünce Binip uçasım geldi,
Hayırlı olsun, Kendini çabucak geliştirirsin umarım.

kendinizi geliştirdikçe çok daha fazla zevk alıcaksınız:)..hayırlı uğurlu olsun..

Geri