Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Scudo
Critical Mass e gidiyoruz toplanma yerimiz Buca Üçkuyular dolmuş durağı herkesı bekleriz hareket saati 16.20

Arkadaşlar hafta içi akşamları Buca - belenbaşı_Buca -kaynaklar_buca - sarnıç turları düzenliyoruz....Katılmak isteyen herkesi bekleriz...
Pazartesi ( 01.08.2011 )- çarşamba ( 03.08.2011 )- cuma ( 05.08.2011 )
Buluşma yeri:buca diyaliz merkezi yanı (pehlivanoğlu ilerisi ) Saat 19:00

Arkadaşlar bu haftaki tur proğramımız diğer grupların etkinlikleri ile çakıştığından değiştirilmiştir...çarşamba ( 03.08.2011 )- cuma ( 05.08.2011 ) günlerinde yapılcak turlar iptal edilmiş olup 04.08.2011 perşembe günü yapılacaktır...

Arkadaşlar hafta içi akşamları
Buca - belenbaşı _ Buca -Kaynaklar _ Buca - Sarnıç turları düzenliyoruz....Katılmak isteyen herkesi bekleriz...
SALI ( 09.08.2011 )- PERŞEMBE ( 11.08.2011 )- CUMA ( 12.08.2011 )

Merhaba Herkes iyidir umarım Sizlerle haftasonu gezimi paylaşmak istedim Üç kafadar cumartesi günü Urla Demirciye gitmeye karar verdik Arkadaşımın birinde bisiklet olmadığından bendeki iki bisikleti arabaya yükleyip sabah 7:00 de konak iskeleye vardım Karşıyakadan gelen arkadaşımla bisikletlerimizi indirip yola koyulduk.Üçüncü arkadaşımı Balçovadan aldık Ama bir sorun vardı.Balçovadaki arkadaşın akşam lastiği patladığından bisikletçi bul lastik al değiştir şişir saat 10:30u buldu.Neyse ki yola çıkabildik.Havanın sıcağına aldırmadan soluğu Urlada aldık.Bizim gibi düşük kondisyonlu birisi için iyi bir tecrübeydi diye düşünürken asıl yolun demirciye giderken olduğunu anladık.Konak-Urla 40km+Urla-demirci 20km. 10:30da başladığımız yolculuk 14:00te demircide son buldu Deniz kumsal yemek uyku derken akşamı ettik.Ve aynı yolu konağa kadar geri dönmeyi başardık.Benim hanım biraz söylendi etti ama neyse gönlünü alabildim yine.Sizlerde düşünürseniz uygun bir haftasonu böyle bir tur düzenleyelim diyorum Ne dersiniz

@tayfun sezer

GÜZEL TUR OLMUŞ...
DÜZENLEYECEĞİNİZ TURA ZEVKLE KATILIRIZ....
SİZİDE HER ZAMAN TURLARIMIZA BEKLERİZ...

Selam arkadaşlar..
Kaynaklara düzenlediğiniz gezilere tur bisikletiyle katılsam sorun çıkarır mı?Yolun geneli asfalt mı toprak mı,bisikleti haşat eder mi etmez mi...

Hafta içleri turlarımızı sabitledik...
Her Salı ve Perşembe akşamı Buca - belenbaşı _ Buca -Kaynaklar _ Buca - Sarnıç a çay içmeye gidiyoruz....
Katılmak isteyen herkesi bekleriz...

İsmail bey merhaba, turlarınız performans istiyormu, yani ortalamanın çok altındayım şimdilik, birde 35 yıllık bucalıyım fakat bu diyaliz merkezi nerededir şu an için bilmiyorum :) ?
Selamlar.

arkadaşlar;bu haftasonu için uzun tur düşünenler parmak kaldırsın ve fikirlerini yazsın.eğer katılımcılar olursa hep beraber bir tura varım...

(link)

aklınızın bir köşesinde bulunsun arkadaşlar

katılmak isteyenler : 0507 223 96 92

merhabalar arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim ben emre köprülü aslen bucalıyım görevim dolayısıyla malayada ikamet ediyorum nasipse bayramdan sonra izmirime gelıyorum turlarınız devam edıyor degılmı ??? sizlere iki sorum var birincisi izmirden bisiklet temin edebileceğim bir yer var mı ( kiralamak anlamında ) yada bisikletimide getireyimmi ?? ikinciside bisiklet ve yedek parca konusunda izmirde onerebileceğiniz bir mağza varmı ?? şimdiden teşekkürler herkese keyifli sürüşler

@e.koprulu

merhaba,
izmir bisiklet derneği bisiklet kiralama hizmeti sağlıyor..bisiklet ve yedek parça konusunda ise karşıyaka'da özellikle epey bi dükkan var,ben seda dan karşılıyorum ihtiyaçlarımı...

@e.koprulu

bence bisikletiniz ile gelin derim daha hesaplı olur haftada ıkı tur oluyor en azından sadece buca pedal grubunda ızmırde bır surur grup var her kıralamaya 10 lıra vemektense kendı bısıkletınızın keyfını cıkarmak daha güzeldir.Doruk bisiklet iyidir bana göre ilgi alaka güzel parkur da olabilir .Zaten turlarımıza katıldığınız zaman daha ayrıntılı bilgi alabilirsiiz her konuda yardımcı olmak isteriz .

selam arkadaşlar...ben yeni konu nasıl açılır bilmiyorum,sordum cevap falan da gelmedi..nerden yapıyoruz???

Sayın Tamer arkadaşım merhaba.Konu açmak istediğin forumun en altında sol köşede "yeni konu" adında bir buton var Konunu oradan ekleyebilirsin Mesela Yerel/Bölgesel bisiklet grubu forumunun en alt sol köşesinde.

Herkese merhaba Geçmiş bayramınız kutlu olsun.Bu sabah 40km lik kısa turumuda salimen tamamladım.Gültepe-Konak sahil yolu-Balçova inciraltı-Sahilevleri,yiyecek birşeyler atıştırma molası ve aynı rotadan geri dönüş.Ortalama sürat 20.5km/s Bisiklet sürme süresi 2 saat 1 dk.Tatildede nöbetim vardı Gültepeden çiğliye bisikletle gittim gidiş dönüş 56km.Hem bunca zamandır işe bisikletle gitmemenin verdiği pişmanlık hemde artık haftada 2 kez gidecek olmanın sevincini yaşadım Bu yol bana hem antrenman olur hemde kondisyonumu biraz daha ileriye taşır diye düşünüyorum.;)

Geri