Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Sattım ya yenisini aldım dün işte bugün Berkay ile bi konak alsancak turladık yagmuru da yedik :) nese turları takip ediyorum haberıniz ola

Scudo
hadi hayırlısı olsun.iyi yapmışsın bisiklete devam etmekle,sevindim.turları salı_perşembe akşamları sezon boyu düşünüyoruz.katılımın da düzenli bir şekilde olması iyi olur,görüşmek üzere...

@gökhan saraç

Gökhan abi senle bi Konak turu yapmak isterim benim içinde tecrübe olur. :)
Bu arada ne marka bisiklet aldın biraz açıklasana ? :)

gideriz daha toplanıp bisiklet yine aynı amoeba hussar 18' bu sefer sadece bugun aksam tur olur zaten takıp edersen turlamıs oluruz bir yerlere

BUCA Pedal Grubu
Bu akşam (13.06.11 salı) Buca-Gölet -Sarnıç üzerinden Gaziemir turu yapılacaktır.
Saat 19:00 de Buca Diyaliz Merkezi yanı ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi ) yanından hareket...
Gelmek isteyen herksei bekleriz...

Bu akşam (23.06.11 salı) Buca-Gölet -Kaynaklar turu yapılacaktır.
Saat 19:00 de Buca Diyaliz Merkezi yanı ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi ) yanından hareket...
Gelmek isteyen herksei bekleriz...

Bu akşam (24.06.11 Cuma ) CAT'ın düzenlediği gölet turuna katılmayı düşünüyoruz. Öncesinde Saat 19:30 da Buca Diyaliz Merkezi yanı ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi ) yanında toplanıp Evka ya doğru biraz tırmanış yapalım diye düşünüyoruz...
20:45 gibi dokuz çeşmelerde arkadaşlara katılırız...
Gelmek isteyen herksi bekleriz...

Bu akşam (28.06.11 salı) Buca-Gölet -Kaynaklar turu yapılacaktır.
Gelmek isteyen herkesi bekleriz...

değerli arkadaşlar;30/06 perşembe akşam 19:00'da belenbaşı_araziden kaynaklar turu yapılacaktır.buluşma yeri;buca diyaliz merkezi yanı(pehlivanoğlu ilerisi).herkesi bekleriz....

Ayrancılara Ersin abi tur düzenliyor ..,Katılmak isteyenleri 18:45 te Diyaliz Merkezi önünden kalkış olacaktır....

05.07.2011 Tarihinde saat 19:00' Kaynaklar turu vardır. Katılmak isteyen arkadaşlar saat 18:55 de Buca Diyaliz Merkezinin orda olsunlar. Hareket saati 19:00

değerli arkadaşlar;12/07 salı günü 19:00'da kaynaklar turu yapılacaktır.buluşma yeri buca diyaliz merkezi(pehlivanoğlu ilerisi),herkesi bekleriz.

arkadaşlar bugün akşam 19:00'da belenbaşı turu yapılacaktır.buluşma yeri;buca diyaliz merkezi(pehlivanoğlu ilerisi).herkesi bekleriz...

ARKADAŞLAR BUGÜN ( 25.07.2011 ) SAAT 19:00 DA KAYNAKLARA ÇAY İÇMEYE GİDİYORUZ...buluşma yeri:buca diyaliz merkezi yanı (pehlivanoğlu ilerisi) katılmak isteyen herkesi bekleriz...İSMAİL...

ARKADAŞLAR BUGÜN ( 27.07.2011 ) SAAT 19:00 DA KAYNAKLARA ÇAY İÇMEYE GİDİYORUZ...buluşma yeri:buca diyaliz merkezi yanı (pehlivanoğlu ilerisi) katılmak isteyen herkesi bekleriz...

Geri