Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Scudo
Bu pazar 15-05-2011 güzel bir tur yapalım...
Rota ve parkur Önersi olan lütfen paylaşsın....

Yarın (15-05-2011 ) inişli çıkışlı bir köy turu planlıyoruz...
Belenbaşı-Kırıklar - Vişneli -??????
(En son bu rotayı izlediğimizde Kealpaşadan çıkmıştık.Bu sefer o kadar uzun olmaz sanırım...) Herkesi bekleriz....
Toplanma yeri saat 10:00 Buca Diyaliz Merkezi yanında ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi )

.....HAYAT YERİNDE DURACAK KADAR UZUN DEĞİL....

süper bir tur olacak gibi;hava şartları her şey tam kıvamında bu tur kaçmaz,ben de zevkle katılıyorum.(yolda kahvaltı yapılacak mı?)

çok şugar bir tur oldu.asfalt,arazi,dağ,bol adrenalin,bol oksijen,keçi peynirli piknik daha neler neler...kaçıranlar üzülmesin diyeceğim ama,üzülebilirler gerçekten çok şey kaçırdılar.bol fotolu videolu bir turdu.fotoları bu sayfaya yükleyebilirsen seviniriz Berkay.

herkese selam yarın için tur düşünen arkadaşlar varmı gerçi hava nasıl olacak ona bakmadım ama sizler ne düşünüyorsunuz?Şöyle sabah erken çıkıp akşama anca dönebileceğimiz bir tur fena olmaz gibi

ARKADAŞLAR...
Bu hafta içi yapmayı düşündüğümüz turlarımız....Tabi şimdilik....
23/05/2011 Pazartesi (bugün )Buca- gölet-sarnıç-gaziemir - buca
25/05/2011 çarşamba Buca- gölet-belenbaşı köyü - buca
Saat 19:00 da Buca Diyaliz Merkezi yanında ( Buca Üçkuyular Pehlivanoğlu ilerisi ) yanından hareket...
Herkesi bekleriz....

Merhaba, tur ne kadar sürüyor mesafe ve saat olarak bilgilendirirseniz katılmak isterim...

@mrmess

Turlarımız genelde doğaçlama gelişiyor...Tura katılanların isteğine göre şekilleniyor...Mesafe fazla değil.Süre olarakda yaklaşık 2 saat gibi sürer.Bekleriz...

Dün akşam katılamadım ama en kısa zamanda aranızda olmak istiyorum, teşekkür ederim...

Arkadaşlar...
Yarın akşamki ( 25.05.2011 ) turu Buca bisiklet kulübüyle beraber tanışma kaynaşma turu yapalım diyoruz..Toplanma yeri : 20:00 ÇEVİKBİR
Herkesi bekleriz...

@mrmess

mrmess bekleriz efendim.turlarımıza emin ol ayak uydurursun,çok ağır tempo kullanmıyoruz.ayrıca sen de bizim gibi carraro'cusun galiba.bekleriz....

@Ersin Duman

Evet bende Carraro kullanıyorum, 10 sene öncesine kadar oldukça yoğun bisiklet kullanıcısıydım, Mithatpaşa sahilde bir küçük gubumuz vardı, her akşam ve hafta sonları bisiklete biner İnciraltı, Sahilevleri, Balçova Teleferik civarında turlardık, sonra bir gün bisikletim çalındı kızıp yenisini almadım, geçen sene yeniden aldım ama henüz alışamadım bisiklete, XL kadro ondan olabilir mi bilmiyorum, geçlikteki güçte, cesarette kalmamış ama azimliyim kısa süre sonra aranıza katılacağım... Mesut ....

Evet bende Carraro kullanıyorum, 10 sene öncesine kadar oldukça yoğun bisiklet kullanıcısıydım, Mithatpaşa sahilde bir küçük gubumuz vardı, her akşam ve hafta sonları bisiklete biner İnciraltı, Sahilevleri, Balçova Teleferik civarında turlardık, sonra bir gün bisikletim çalındı kızıp yenisini almadım, geçen sene yeniden aldım ama henüz alışamadım bisiklete, XL kadro ondan olabilir mi bilmiyorum, geçlikteki güçte, cesarette kalmamış ama azimliyim kısa süre sonra aranıza katılacağım... Mesut ....

XL haa,nazar değmesin,Allah carrarona zeval vermesin.Ayrıca azimle carraro'ya binen Buca'nın Nif'ini delermiş,pardon zirvesine çıkarmış.gençlik,cesaret spordadır bence efenim.görüşmek üzere...

@mrmess

Mesut bey..
Biz genelde gezi-muhabbet-spor grubuyuz...
Turlarımız genelde yoğun performans gerektirmiyor...Rahatlıkla uyum sağlarsınız...Her zaman bekleriz...

Arkadaşlar pazar günü hava iyi görünüyor...
Pazar öğleden sonra bir arazi doğa turumu yapsak...

Geri