Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Scudo
@Ersin Duman

Selam sizinle tanışamadık daha Ersin Abi ama haftaya muhtemelen gelirim bende tura tanışırız orada.Km saati için bisikletçiye gitmeye gerek yok takılması gayet basit taktırmadıysanız hala ben hallederim onu.Sana da geçmiş olsun Berkay üzülme çoğu kez benimde başıma geldi yılan ısırığı durumu sana birşey olmadıysa problem yoktur daha çok yaşarsın o durumu özellikle arazide.

@OzzYMKL

tanışmak üzere o zaman.daha taktırmadım o zaman haftaya görüşürsek yardımını isterim.şimdiden teşekürler.

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
@Ersin Duman

Tam ben yazıyordum. Yarın basketten tanıştığım bir kaç abi de katılcak ilk turlarına 6 buçukta müsaitlermiş sizin içinde uygun mu

Arazi düşünüyorduk 18.30 birazcık geç olmaz mı Tanay?
:D

Bir sorun çıkmadığı sürece 18:30'da Üçkuyularda buluşup Kaynaklar'a pedal çeviriyoruz.
Saat&yer uygun olmayan yoktur umarım ?

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
@Tanay Özcan

Benim bir daha okuma şansım olmaz muhtemelen yer değişirse bana mesaj at Tanay.

Bu hafta sonu bisikleti servise götürcem hafta sonu bir tur düzenlesek 2 haftadır bisiklet binemiyorum delircem uzun olsun kaynaklar falan sökmez pazar olursa makbulü geçer hadi abilerim be yapın bir şeyler :)

ya güzel de hava pek güzel görünmüyor Berkay.aslında ben de istiyorum uzun bi tur yapmayı ama başka bahara kalacak gibi.(başka bahar derken bu haftada şartlar pek uygun değil gibi)

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
@Ersin Duman

tamam abi haklısın hava iyi değil 1 2 haftaya düzelirse çıkarız abi yinede teşekkür ederim ilgin için...

herkese merhaba sizi epeydir takip ediyorum bir kaç ay önce bisikletimi aldım en kısa zamanda sizinle turlara katılmak için sabırsızlanıyorum

MERHABA ARKADAŞLAR....
İstem dışı olarak bayağı ara verdim bisiklete... bisikletimi yıkayııp yağladım artık kısa turlara başlayabilirim artık.Turlarda görüşmek üzere...
ORKUN ARKADAŞ KENDİNİ SESSİZLİĞE HAPSETME LÜTFEN:)

MERHABA ARKADAŞLAR....

İstem dışı olarak bayağı ara verdim bisiklete... bisikletimi yıkayııp yağladım artık kısa turlara başlayabilirim artık.Turlarda görüşmek üzere...
ORKUN ARKADAŞ KENDİNİ SESSİZLİĞE HAPSETME LÜTFEN:)
( Daha gitmediğiiz ilçeler var..)

Geri