Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Scudo
23-03-2011 Çarşamba günü yani bugün 18:30 da üçkuyulardan hareket ediyoruz arkadaşlar katılmak isteyenleri bekleriz

bu çarşamba akşamına katılım nasıl olur ? kaynaklar ve ya geçen hafta ki gibi alsancak.?

Şu an için iyi, parçalı bulutlu gösteriyor. Katılıma göre gitçeğimiz yeride belirleriz artık.

18:30 civarları katılabilirim,eğer çok bekletmiş olmazsam.Tanay ayrıca bir km saati aldım onun takmasına da yardımcı olursanız sevinirim.

abilerim ben bu hafta gelemicem 1 haftadır üstümdeki uğursuzluk yüzünden küçük bir kaza daha geçirdim ön arka teker patladı. gizli bir demir çıkıntısı iç lastiği ezdirdi tabi gümledi lastik :S birazda bende hasar var bu hafta ben gelmiyorum size kazasız belasız bol pedallamalar.

Berkay geçmiş olsun.umarım hem sende hem de bisiklette önemli bi hasar yoktur.sen geçen haftadan beri atlatamadın herhalde üzerindeki şanssızlığı.bi hoca bul da okut üflet bakalım.

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
@Ersin Duman

yapıcam bunu abi bi geldi çıkmadı ya hocaya okutup üfletcem.
bende pek bişey yok abi bilek ağrıyo koldaki kasımda sorun var biraz o kadar bu gün baktım tekerlere iç lastık ezilmiş kocaman yarılmış jantta biraz yamulmuş kendi çabamla bunu anladım demiri sabitledim falan bir sürtüyo bir sürtmüyo :D
yani jant+iç lastık hasarlı iç lastiği attım servise gitcem jantada bi baksınlar. abi çok kötü oldu kaza yaa bir dahaki turda anlatırım...
bu arada teşekkür ederim cevabın için.

rica ederim Berkay'cığım keşke yardımcı olabilsem.bu arada sana bir şey olmadı ya ona bak,olmaz olmaz sana bir şey olmazzzzz.(Allah'ın sevdiği kulusun)

• Beğen
Tepkiler: berkay iriyarı
@Ersin Duman

Allah herkesi kazadan beladan korusun abi.
en yakın zamanda hayır yapıcam üstümdeki dikkatsizlik uğursuzluk gitsin diye.
1 haftada 2 kaza aşırı derecede fazla buda sorun olduğunu gösterir. sen 1 senedir kaza yapma 1 haftada 2 kaza yap işe bak yaa :D

Tanay aslında basit gibi kitapçığı falan var ama dijital şeylerle pek aram yok o yüzden uğraşmadım da hani.neyse bir gün görüşürsek birlikte bakarız ya da bi bisikletçiye taktırırım.

@Tanay Özcan

Teşekkür ederim Tanay toparlanıp bisikleti toparlayıp gelicem hemen :D

Geri