Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Scudo
Arkadaşlar haftasonu FOÇA'ya gitmeyi düşünüyoruz...
Hangi gün gideceğimiz talepleriniz doğrultusunda belirlenecektir.
Katılmak isteyen arkadaşlar müsait günlerini de belirtirlerse seviniriz...

son durum nedir internet olmayacak bende karar verildi mi ne yapılıyor aksam ararım veya haber edın

14.11.2010 Pazar günü Bayındır Ödemiş Kiraz Beydağ yapmayı düşünüyoruz. Gücümüz yettiği yere kadar gidip otobüsle geri döneceğiz. İsteyen Bayındır dan yada Ödemişten de geri dönebilir. Yaklaşık 150 km lik bir tur planladık. İlk 25 km biraz yokuş. Buluşma yeri Çevik 1 saat 07.50. Hareket 08.00. Herkes davetlidir.

Bu Pazar ( 21.11.2010 ) FoÇa' Gİdİyoruz.
Toplanma Yerİ : 08:40 Fİl Heykelİ 09:00 Hareket
Gelmek İsteyen Herkesİ Beklerİz...

çarşamba akşamı 18.30 da üçkuyulardan kaynakalra devam edeceğim gelmek isteyenleri beklerim...saat değişikliği isterseniz tel açıverın net hala yok

Arkadaşlar 04.12.2010 saat 14.00 çevik 1 den hareket Kırıklara gidelim. Katılımcılar buradan haber verirse iyi olur.

Abiler, bende turlara katılabilirim artık burdan sizleri takip edicem :)

cuam gunu aradım senı ısmaıl abı kapalı ıdın ben de öle düşünmüştüm
berkay ile bı kaynaklar şirinyer metro yaptık ocak 24 unden ıtıbaren hafta ıcı okullar acılıncaya kadar bır seyler ayarlamaya calsıalım ondan sonra zamanım olmayacak

@İSMAİL POLAT
Abi walla attım balkona hergün bakıyorum sadece :) Pas tutmaz umarım benden önce:D

merhaba değerli arkadaşlar,hepinize iyi yıllar,bol pedallar.siteye yeni üyeyim,buca'da oturan biri olarak aranızda olmak isterim.aslında daha önce üye olsaydım bu gün bir tur için önerim olabilirdi,çünkü hava oldukça güzel bence.

Geri