Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

@gökhan saraç

Gökhan ben gelmek isterim ama benim içn biraz zor oluyor.Malüm sonrasında işe yetişme sıkıntısı...Sizlere ii yolculuklar...Çarşamba akşamı görüşmek üzere...

Scudo
ben de gidemedim zaten acayip soğuk oluyormuş sabah ..neyse 18.40 gibi üçkuyularda gölet dolmusların karsısında beklıyor olacagım gelebilirsem

Arkadaşlar bu akşam( 03/11/2010 ) 18:30 da Çevikbirde toplanıp Kaynaklar doğru tura çıkıyoruz...Tüm bisikletçi arkadaşları bekleriz...

@İSMAİL POLAT

UYARI : TUR SIRASINDA HAVA KARANLIK OLACAĞINDAN, KATILACAK ARKADAŞLARIN GEREKLİ ÖNLEMLERİ ALMASI KENDİ GÜVENLİKLERİ İÇİN ÖNEMLİDİR.

06/11/2010 Cumartesi günü Tire' ye gidiyoruz...
Tahmini olarak 80 km...
Toplanma yeri:07.20 Çevikbir-07.30 hareket...
Dönüş araçla yapılacaktır...
Gelmek isteyen herkesi bekleriz...

Bu arada 9 günlük bayram tatilinde bir gece konaklamalı Karaburun Çeşme gezisinide şimdiden planlamaya başlayalım.

@İSMAİL POLAT
Maalesef bundan sonraki turlara çıkamıcam. Dizimden ufak bi operasyon geçircem ve tahmini olarak 1-2 ay bacağımı kullanamıcam.. bundan sonra ki turlarda sizi bol keyifler dilerim..

@styli

Ergin çok geçmiş olsun. Doktor, ilaç herhangibir ihtiyacın olursa mutlaka haber ver.

@gökhan saraç

Zaten yine iki kişi gitseydik Orkun İsmail Pedal Grubu diye yen bir grup kuracaktım.

İsmail işlerimi ayarlayabilirsem gelmeyi çok istiyorum. Akşama doğru netleşir gelip gelemeyeceğim. Haber veririm.

İsmail büyük ihtimal ben de geleceğim. Bir aksilik olursa cep telefonumdan arayabilirsiniz. Evde internetim yok.
(0536) 307 96 09

Sabah görüşürüz...

Arkadaşlar...
Tur fotoğrfalarımızı Facebook'da Buca Pedal Gurubu sayfasında paylaşıyoruz...

Geri