Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Scudo
Gittik, döndük hiç ıslanmadık.

çevkbir den gölet üzerinden Kısıkköy, oradan 1 km kadar İzmir e doğru gelip tekrar içeri girip Sarnıç, kipanın arkasından otokent ve tekrar çevik 1 bu parkur 40 km

Buca dan katılmak isteyen arkadaşlar olursa her çarşamba bekleriz.

çok güzel bir parkur ..çıkış yok benim için güzel yanı :) yollar da güzel gece sürüşü için muhteşem bir arazi

@gökhan saraç

Bence de çok güzel parkur...Hele gecenin zifiri karanlığında, kısmen ormanın içinde oldukça keyifli tur oluyor....Bence hher çarşamba yapalım ama Kaynakları da unutmdan...

Arkadaşlar yarın sabah yarım günlük bir tur yapalım.
Sabah 07.50 Fil heykellerinin orada buluşalım. 08.00 hareket. Yeşildere den Karşıyaka, sahilden Sasalı ya gider Bostanlıya dönüp oradan vapurla Konağa geçip Varyant üzerinden Buca ya döneriz. Katılımcılar şimdilik İsmail ve ben.

Arkadaşlar yarın 20.10.2010 çarşamba akşamı geleneksel turlarımıza devam. 18.30 çevik 1 den hareket. Kaynaklar yada sarnıç yarın karar veririz. Hatırlatması benden katılım sizlerden.

Arkadaşlar yarın 23.10.2010 Cumartesi Selçuğa gidelim. Gidiş yaklaşık 80 km. Oraya varınca durumumuzu değerlendirir istersek otobüslede dönebiliriz. Buluşma yeri Çevik 1 meydanı saat 07.50 hareket 08.00. Sabah yağmur yağıyor olursa tur iptal.

katılımcılar şimdilik İsmail POLAT ve ben. glmek isteyen diğer arkadaşlarda buradan yazarlarsa sevinirim.

benim sekizde çevikbirde olmam gerekecek onun için erkene alabilirsek gelebilriim hatta şöyle diyeyim bugün yola en geç 17.30 da çıkmayı düşünüyorum gitmek isteyen arasın net yok şimdilik ...olmazsa size ii geziler

Arkadaşlaar bu hafta sonu Pazar günü Foça ya gidelim. Buluşma yeri Fil heykellerinin orası. Buluşma saati 08.50. Hareket 09.00.

Orkun, Bende gelmek isterim. dönüşte kaçta bucada oluruz... Ona göre netleşecek.

neyse sabah dışarıda olacağım zaten uğrarım fillerin oraya. bana uymassa sizi uğurlarım. iyi akşamlar...

Orkun geçmiş olsun...
İsmail özelden mesaj atamıyorum. Benimde öğleden sonra işlerim vardı. katılamadım sana. başka bi zaman inşallah katılırım size...

2 kasım salı günü yani yarın sabah saat 7.00 da kaynaklalara gidelim ben saat 6.50 de üçkuyular meydandan gölet dolmuşlarının karşısısnda bekliyor olacagım netim yok bi durum olursa telden ulasın...

Geri