Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

Scudo
@İSMAİL POLAT
Hoşbuldum İsmail abi teşekkürler. Turlarda görüşmek üzere

arkadaşlar bu hafta sonu fazla rampa çıkmayalım diye genelde düz bir rot buldum. buca gölet belenbaşı demirci yoğurtçular ayrancılar pancar tekeli menderes gaziemir buca

toplam 65 km ve belenbaşından sonra değil rampa kaldırıma bile çıkmıycaz

@orkun tulu
walla abi siz iyi vermişsiniz ben gidebilmek için kendimi kastığımdan şişmişim baya :D

Bu bakşam 29.09.2009 saat 18.20 çevik 1 de buluşuyoruz 18.30 hareket. Kaynaklar da çay içip dönücez.

@orkun tulu
orkun abi bu turu pazar yapabilme ihtimaliniz var mı yaa çook gelmek istiyorum ve cumartesi dersane var lütfeen ama kimseye dokunmuyorsa yoksa gerek yok :)

@berkay iriyarı

İsmail ve diğer arkadaşlarlada konuşalım herkese uyarsa pazar yaparız.

orkun abi kaynalar turunda biraz önden kaçtım kendimi denedim bir sorun yok demi biraz uzaklaştım ya hani içiniz rahat olsun tehlikeli ve delice hareketler yapmam :)

• Beğen
Tepkiler: orkun tulu
Buca Pedal Grubu 2.Ekim.2010 Cumartesi Gezisi

--------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar son haftalarda yaptığımız yıpratıcı turlardan sonra bu cumartesi daha hafif bir tur yapmayı planladık.

Sabah 07.50 Çevik 1 de bulluşuyoruz. 08.00 hareket. Gölet üzerinden Belenbaşı na gidiyoruz. Gözlemeli bir kahvaltıdan sonra Demirci, Yoğurtcular üzerinden İzmir Aydın yoluna iniyoruz. Ayrancılar dan Pancara geçip Develi ve Tekeli üzerinden Menderes' e geçicez. Menderese gelince bir durum değerlendirmesi yapıp ya Sarnıç yada Gölet üzerinden Buca ya geri döneceğiz.

yarın sabah gidiyoruz değilmi? herhangi bir değişiklik yok?

@orkun tulu
abi gölet tarafından gideceğimiz için biz geçen ki gibi yurdun orada olacağız.. sakınca yok değil mi :D

Geri