Scudo Sports

Buca Pedal Grubu

sırtta çanta olmasa idi daha ii olurdu...gidelim hatta bu aksam da cıkacaktım dısarı vazgectım...bu grup varsa Ağrı dağına da deneriz :D...spil dağından vaz mı geçildi :D...takipteyim birşeyler ayarlayalım

Scudo
@gökhan saraç

spil şakaydı uzun bir süre merdiven bile çıkmak istemiyorum İsmail Foça ya gidelim diyor. Karşıyaka da bir grup gidiyormuş onlara katılalım. Emin ol pazar gününden daha az yorucu olucak.

Bugün saat 18.30'da tur var sanırım?
Ergin ile kız yurdunun ordan yolda bekliyor olacağız..

Klasik Çarşamba akşamı Kaynaklar turumuz....
Toplanma yeri: 18:20 Çevikbir
18:30 hareket...
Herkesi bekleriz....

Klasik Çarşamba akşamı Kaynaklar turumuz....
Toplanma yeri: 22/09/2010 18:20 Çevikbir
18:30 hareket...
Herkesi bekleriz....

Arkadaşlar bu hafta sonu turumuzu yarın ( 26-09-2010 Pazar ) Menderes üzerinden Seferhisara, oradan Güzelbahçe üzerinden dönüş diye planlıyoruz...
Tur hakkında daha kapsamlı bilgi Orkun arkadaş tarafından verilecektir...
Herkesi bekleriz...

• Beğen
Tepkiler: orkun tulu
pazar günü o zman 100 km yı goreceğiz ...parkur zorluğu nasıl çıkışlar falan?...

Buca Pedal Grubu 26.09.2010 Buca Seferihisar Buca

--------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar her hafta sonu yaptığımız gibi bu hafta sonuda uzun bir tur planladık. Buca Menderes Seferihisar Buca toplam 115 km

tur rotası
(link)

26.09.2010 pazar günü sabah saat 06.50 fil heykellerinin orada buluşalım 07.00 hareket

Metoroloji yarın yağmurlu gösteriyor...Sabah kalktığımızda hava kapalı dahi olsa yağmur yağmadığı sürece gidelim,hem biraz yağmur yersek daha eğlenceli olur...

• Beğen
Tepkiler: orkun tulu
@styli

o kadar su içmemize ve balık ekmeğe rağmen ben 2.5 kg zayıflamışım

@orkun tulu

Aynen bende 2 kg zayıfladım..Yıllardır birçok dalda spor yaptım.Ama bu kadar etkiilisini görmedim.Yorgunluktan dün saat 22:00 vurup kafayı mışıl mışıl uyudum.Sabah bacaklarımdaki hafif ağrı dışında oldukça zinde uyandım..

İZMİR'İ VE KENDİMİZİ KEŞFETMEK.... adına İzmir'in bütün ilçelerine bisikletle gitmeye devam ediyoruz...Tabiki tüm bisikletçi arkadaşlarıda bekleriz...

Merhaba arkadaşlar. Akşam turlarına devammı? Buradan saatleri duyuruyormusunuz?

28.09.2010 salı sabah 7 de buca koop kız yurdunun orda toplanıp gözleme yemeye gıder mıyız ?...biraz geç oldu ama

Geri