Scudo Sports

Buca Pedal Grubu 2.Ekim.2010 Cumartesi Gezisi

orkun tulu

Forum Demirbaşı
Tepki
222
Arkadaşlar son haftalarda yaptığımız yıpratıcı turlardan sonra bu cumartesi daha hafif bir tur yapmayı planladık.

Sabah 07.50 Çevik 1 de bulluşuyoruz. 08.00 hareket. Gölet üzerinden Belenbaşı na gidiyoruz. Gözlemeli bir kahvaltıdan sonra Demirci, Yoğurtcular üzerinden İzmir Aydın yoluna iniyoruz. Ayrancılar dan Pancara geçip Develi ve Tekeli üzerinden Menderes' e geçicez. Menderese gelince bir durum değerlendirmesi yapıp ya Sarnıç yada Gölet üzerinden Buca ya geri döneceğiz.

Scudo
@orkun tulu

Bu haftasonu eşim ile Selçuk'a arabayla gidip, Selçuk-Çamlık-Kuşadası-Selçuk yapacağız. Oradan da arabamızla Didim'deki yazlığa geçeceğiz. Şayet yazlık işi iptal olursa bu tura katılmak isteriz.

Ayrıca aşağıdaki resimle katkıda bulunmak isterim izninizle...
Çevik1 - Gölet üzerinden Belenbaşı - Demirci - Yoğurtcular üzerinden İzmir Aydın yolu - Pancar - Tekeli - Menderes - Kısk üzerinden dönüş... Toplam 72 km
http://4.bp.blogspot.com/_7I27-fWHM5o/TKSWzo3_xgI/AAAAAAAAALg/fgLvNsBHQ98/s1600/buca.JPG

@orkun tulu

Mapmyride'da herşeyi tamaladıktan sonra aşağıdaki adımları izliyorum;

1. (Ctrl + Alt + Print Scrn) tuşlarına basıyorum
2. Paint programını açtıktak sonra (Ctrl + V) ile bu görüntüyü yapıştırıyorum
3. Paint programın sol üst köşesinde yıldız işaretinin hemen yanından nokto noktalı dikdörtgene tıklayarak hangi görüntüyü almak istiyorsan seçip (Ctrl + X) yapıyorsun.
4. Paint programında yeni bir dosya açıyorsun. Değişiklikleri kaydetmek istiyor musunuz sorusuna Hayır ile geçip yeni açılan dosyaya kestiğin görüntüyü (Ctrl + V) yapıştırıp dosyayı kaydetiyorsun.

BU artık bir resim dosyası oldu. Daha sonra resmi foruma ekliyorsun...

abilerim yaa bu tur pazar günü yapılamaz mı çook katılmak istiyorum pazar yapabilme ihtimaliniz var mı? cumartesi dersane var da

Orkun cumartesi günü dükkanda işler pazar günü olsaydı. Çok güel olurdu gelebilirdim. Değişiklik falan olursa haber verirsin gelirim ben de. Tel ile arayabilirsin. Kazasız belasız...

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Şan
@orkun tulu

yarı mesaide olmasaydım sizinle ilk turuma zevkle katılırdım. allah nasip ederse inşallah bir sonraki tura.

• Beğen
Arkadaşlar bu turu ayarlıyamadık ama bundan sonraki turları pazar günlerine ayarlamaya çalışırız.

• Beğen
Geri