Scudo Sports

Bu yaz nereye turlayacağız version.2021

Yükselti değerlerine hangi site ya da uygulamadan baktınız? Ben de sizin gibi düşünüyorum. Sadece Sivas Ordu arası bile çok tırmanış var. Günlük km ler de epey yüksek. Tabii ki yapılabilir ama çok zorlayıcı olacağı kesin. Zaman varsa gün sayısını arttırmak iyi olur. Turdan paylaşım yaparsanız çok güzel olur. Şimdiden keyifli turlar.

Site: (link)

Scudo
Rotanızı merak edip km. değilde yükseklik değerlerine baktım. İlk gün 3000, ikinci gün 5000 tırmanma var. 4.gün 1400, 5.gün 1900, 6 gün 900, 7 gün 1900 gibi tırmanışlar var. Uzun yol tecrübelerime dayanarak bu tırmanışlar sizi yorar. Bence günleri çoğaltmalısınız. Amacınız sadece yol yapmaksa yapılır ama birazda gezeyim derseniz çok zor. Olurda turu yaparsanız fotoğrafları merakla bekliyor olacağım. Şimdiden tekerinize taş değmesin.
öncelikle ilginiz için teşekkür ediyorum. Rotalarımı genelde Strava'dan çiziyorum. Bu rota için şöyle sonuçlar çıkıyor:
1. gün 180 km 2650 m
2. gün 140 km 2000 m
4. gün 160 km 700 m
5. gün 120 km 1700 m
6. gün 120 km 700 m
7. gün 110 km 1600 m
Komoot sitesinden çizdiğimde de benzer sonuçlar çıkıyor ama sizin kullandığınız sitede daha yüksek değerler çıkıyor. İş hayatından dolayı günler kısıtlı o yüzden bu şekilde yapmaya çalışacağım. İnstagram üzerinden paylaşım yapıyorum, takip edersiniz sevinirim 😃 @omerfaruk_bulut_

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Ben "Mahşer'in 7 kilisesi" ni dolaşacaktım ama sonradan başka işler çıktı ve gidemedim. Şimdi önümüzdeki ay 2 gün bi İznik Gölü'nü turlamayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: luckxor
Geri