Scudo Sports

Bu yaz nereye turlayacağız version.2021

Scudo
Yükleniyov...

4b825632745aa5f77f433b3f380a90cc.jpg
Neresi burasi acaba harikaymis ?

Ya heves etsinler güzel tabii... Ama insaf hevesin de bir sınırı olur. Bisikleti dahi olmayan adamın yüzlerce kilometre yol yapmaya kalkmasının akıl alır tarafı yok.. Lastikleri patlasa sakızla kapatmaya falan kapatırlar.

Yokuşları yürüyerek aşma fikri valla kulağa hiiiç güzel gelmiyor.
Bence de çıkın yola. Yolda yaşayarak öğrenirler. Ben lastik tamir etmeyi bilmeden istanbul dan çıkıp Hatay a 2400 km gittim😄 hala tam bilmiyorum lastik tamir etmeyi. Maddi imkanları da iyiyse akşamları otel pansiyon kalarak günde 50-60 km yaparak ilçe ilçe gezerek harika tur olur. Zamanla bisiklete alışırlarsa 100-120 km lere de çıkarlar. Yardırırlar valla😄😎 Merakla bekliyoruz bu macera nasıl gelişecek. 👍😊

Arkadaşlar merhaba, daha önce şehir bisikleti ile kamplı 300/400 km bir tecrübem var. Şuanda çok fazla heves ediyorum çıkmaya ancak yol bisikletim var artık. Karar veremiyorum çadırı, matı nasıl taşıyacağıma, yardım edecek birileri var mıdır acaba?? Bikepacking ile pansiyon/otel kalmalı mı yapmalıyım? Bu sefer de uzarsa masraflı olabilecek bir durum benim için..

Arkadaşlar merhaba, daha önce şehir bisikleti ile kamplı 300/400 km bir tecrübem var. Şuanda çok fazla heves ediyorum çıkmaya ancak yol bisikletim var artık. Karar veremiyorum çadırı, matı nasıl taşıyacağıma, yardım edecek birileri var mıdır acaba?? Bikepacking ile pansiyon/otel kalmalı mı yapmalıyım? Bu sefer de uzarsa masraflı olabilecek bir durum benim için..
Merhaba. Yol bisikletine bağlayabileceğiniz ultra hafif çadırlar 1500 TL'den başlıyor. Ya böyle bir ürün alacaksınız tabi Matta gerekecek, ya da otel pansiyonda kalarak gideceksinşz

15 Temmuz Sivas-Kapadokya 270 km
16 Temmuz Kapadokya dinlenme ve yakın çevre gezi
17 Temmuz Kapadokya-Sivas 270 km
3 günlük böyle bir planımız var. Kapadokya'da nerede kalalım, orada nereleri gezelim tavsiye verirseniz mutlu oluruz. Ayrıca gidişte veya dönüşte eşlik etmeyen isteyen olursa daha da mutlu oluruz :)

Bayramda veya bayramdan önceki hafta sonu Tekirdağ Gelibolu Gökçeada duruma göre bozcada ve bandırma dönüşlü tur düşünüyorum katılmak isteyenlere açık davettir.

Bayramda veya bayramdan önceki hafta sonu Tekirdağ Gelibolu Gökçeada duruma göre bozcada ve bandırma dönüşlü tur düşünüyorum katılmak isteyenlere açık davettir.
Selamlar. Ben kısmen sizin güzergaha denk gelebilirim gibi. Ayın 18'inde öğlen saat 12'de Şarköy'den başlayarak Gelibolu'ya kadar şu başlıkta tarif edilen güzergahta pedallamaya niyetliyim. Bir yol arkadaşım olması çok mutlu eder. Size uyarsa tabii. Kolay gelsin.

Merhaba Tekirdağ/ Lüleburgaz çıkışlı Ege turu planlama aşamasındayım . Tarih tam olarak belli değil . İlk defa kamplı tura çıkacağım. Yol arkadaşı arayan varsa beraber pedallayabiliriz . Yukarıdaki rotalara ek önerisi olan varsa alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Kamuran Karakuş
Merhabalar tekrardan. Son durumlarıma göre ayın 20 si günü çıkış yapabilirim gibi görünüyor. Gökçeada veya Bozcaada git gel 5-6 günlük tur düşünüyorum. Pazar akşamı evde olmak şeklinde ayarlayabilirim. Daha geçen haftalarda uzun tur yaptım ekipmanlarım hazır sadece zaman ve iş durumlarını ayarlamam lazım. Kısaca çıkarsam bayramdan çıkmayı düşünüyorum. Otel, pansiyon otobüs gibi kalabalık ortamlara giriş olmayacak. Benim için tek sıkıntı iş durumları kendi işimle ilgilendiğim için bayrama kadar biterse, bayramda gönül rahatlığı ile çıkarım yok olmaz ise artık bayramdan sonra ağustosa kalır.

Bence de çıkın yola. Yolda yaşayarak öğrenirler. Ben lastik tamir etmeyi bilmeden istanbul dan çıkıp Hatay a 2400 km gittim😄 hala tam bilmiyorum lastik tamir etmeyi. Maddi imkanları da iyiyse akşamları otel pansiyon kalarak günde 50-60 km yaparak ilçe ilçe gezerek harika tur olur. Zamanla bisiklete alışırlarsa 100-120 km lere de çıkarlar. Yardırırlar valla😄😎 Merakla bekliyoruz bu macera nasıl gelişecek. 👍😊
Macera şöyle gelişti:
Cuma akşamı geldi yurtdışından gelen 2li. Yalvar yakar mini bir İstanbul turu yapmaya ikna ettim. Bisikler kiralayıp Beşiktaş, Sarıyer, vapurla Anadolukavağı, üsküdar, beşiktaş olacaktı güya...

Yoros'a bisikletleri ile birlikte yürüyerek çıkmışlar :) :) Bu sene araba kiralayıp öyle gitmeye karar verdiler......

Biliyodum ki böyle olacağını..

(link)

İlk günki heyecanla yarın sabah yola çıkıyorum. Şu güzelim cumartesi gününü yiyen iş dünyasına dileklerimi dileyerek bisiklet pedalını çevirdiğim ilk anın heyecanıyla yarın sabah yola çıkıyorum. Eşyaları hazırlamak, bisikletin tekerini tamir etmek, ön aktarıcıyı değiştirmek için 4-5 saatim var.

21 Ağustos'ta Sivas'tan yola çıkıp
1. gün Sivas-Koyulhisar 180 km
2. gün Koyulhisar-Ordu 140 km
3. gün Ordu dinlenme
4. gün Ordu-Samsun 160 km
5. gün Samsun-Amasya 120 km
6. gün Amasya-Tokat 120 km
7. gün Tokat-Sivas 110 km olacak şekilde 27 Ağustos'ta Sivas'a dönmeyi düşünüyorum. Rota ve konaklama için öğretmen evi, otel, pansiyon ve kamp alanları(ücretsiz veya kamping) hakkında tavsiye verebilecek var mı?

21 Ağustos'ta Sivas'tan yola çıkıp
1. gün Sivas-Koyulhisar 180 km
2. gün Koyulhisar-Ordu 140 km
3. gün Ordu dinlenme
4. gün Ordu-Samsun 160 km
5. gün Samsun-Amasya 120 km
6. gün Amasya-Tokat 120 km
7. gün Tokat-Sivas 110 km olacak şekilde 27 Ağustos'ta Sivas'a dönmeyi düşünüyorum. Rota ve konaklama için öğretmen evi, otel, pansiyon ve kamp alanları(ücretsiz veya kamping) hakkında tavsiye verebilecek var mı?

Rotanızı merak edip km. değilde yükseklik değerlerine baktım. İlk gün 3000, ikinci gün 5000 tırmanma var. 4.gün 1400, 5.gün 1900, 6 gün 900, 7 gün 1900 gibi tırmanışlar var. Uzun yol tecrübelerime dayanarak bu tırmanışlar sizi yorar. Bence günleri çoğaltmalısınız. Amacınız sadece yol yapmaksa yapılır ama birazda gezeyim derseniz çok zor. Olurda turu yaparsanız fotoğrafları merakla bekliyor olacağım. Şimdiden tekerinize taş değmesin.

Rotanızı merak edip km. değilde yükseklik değerlerine baktım. İlk gün 3000, ikinci gün 5000 tırmanma var. 4.gün 1400, 5.gün 1900, 6 gün 900, 7 gün 1900 gibi tırmanışlar var. Uzun yol tecrübelerime dayanarak bu tırmanışlar sizi yorar. Bence günleri çoğaltmalısınız. Amacınız sadece yol yapmaksa yapılır ama birazda gezeyim derseniz çok zor. Olurda turu yaparsanız fotoğrafları merakla bekliyor olacağım. Şimdiden tekerinize taş değmesin.
Yükselti değerlerine hangi site ya da uygulamadan baktınız? Ben de sizin gibi düşünüyorum. Sadece Sivas Ordu arası bile çok tırmanış var. Günlük km ler de epey yüksek. Tabii ki yapılabilir ama çok zorlayıcı olacağı kesin. Zaman varsa gün sayısını arttırmak iyi olur. Turdan paylaşım yaparsanız çok güzel olur. Şimdiden keyifli turlar.

• Beğen
Tepkiler: omerfarukbulut
Geri