Scudo Sports

Bu yaşta böyleyse....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
arkadaşlar bişe diyimi :D bence bu kız haa :D dikkatli izleyin böle biraz :D saçları uzun flan kız tipi var :D

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
slm arkadaş o yeni arkadaş daha ögreneçek çok şey var
eline bmx vereçeksin de bakalım sende veya varsa o yaşta
yapsın

slm arkadaşlar ben 1990 da başladım 1 sene baniyhop çalıştım
sonra baniyhopla devam ettim ve almanyadan video geldi
ben dedim bu adamlar bu işi aşmış dedim sonra 1999 da interneti
ögrendim baktım nette neler neler gördüm dünya bmx sürüyormuş
ve çalışarak ilgi oldugundan ve imkanlardan dolayı bu sevyiyeye
gelmiş yani ilk başta çalışacak ve cesarek olacak maddi imkanı da iyi
olacak o veledin imkanı var da ondan kardeşlerimo imkan olmasa o video da olmaz ama geleçegin dave mirrası

• Beğen
Tepkiler: Pislick_ModeXL
valla bu çocuk bence yşına göre ii yapıo ama bizm elimizde bu kadar imkan olsa tailwiph . front flip bile yapabiliriz ama imkan YOK woodward a baksana muhteşem
ayrıca soldier 52 kardeş nerden biliosun bu çocugun bu videoyu çekerken defalarca düşmediğini

@sametbmx

hangimiz bi hareketi yeni öğrenemeye çelışırken düşmüyoruzki

bence cocuk yurumeyi ogrenmeden bisiklete baslamis ogun bugundur binio, hala yuruyemiyodur belkide :D
masallah ya ne diim darisi bizim cocuklarimizin basina bizden gecti nedeolsa :D

arkadaslar , bu videoda gözuktugu gıbı , gıdon sabıt olup kadroyu döndurmek bayagı zor ama , benım denedıgım de komple bısıkletı döndurmeye calısmıstım, 2 metrelık yerden asagı dusmustum ve kadro catlattım , bu tur oyunları kımse denemessın , acısı cok buyuk hehehe

@IamJoe

Oturduğun yerde değil ; ayakta alkışlaman lazım yuvayı :D:D:D:D:D Hakkaten süper ya :D

@samet uysaler

denemeden de olmıyo kafa göz yarmadan ama korunmak için kask vs... kullanıp deneyin deniceksenizde eğer

denemeden düşmeden olmıyo bu işler

bu çocuğun bide büyüyüp kaslarının gelişimini tamaladığında neler yapacağını düşünün yani:eek::eek::eek:

okadar abartmayın hırslı oln sizlerde yaparsnızz okadar abartılcak qibi deil adamların maddi manevi hep arkasındalar bizde ole olsak bizde yapardıkk

bravo be çocua bu yaştaa! azım açık kaldı mükemmellll!!!!!!!!

çocuğa bak ya.. superman, double tailwhip falan yapıyor sürekli.. doğduğunda ailesi fakiriz büyütemeyiz falan diye bunu woodward skatepark'ın kapısına bırakıp kaçmış herhalde ahahah

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri