Scudo Sports

Bu yaşta böyleyse....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ayhan37

cvp basitte ben annem babamdan ne istediysem hepsi onlara ters hiçbişey yapmıorlar onların dediğini yapa yapa [sonra diorlarki sen salakmısın sen kendin yapsana diorlar:boese157: ]

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
cocuk hiç durmadan yapıyo bunlar sanırsam 10 11 yaşlarında bizim yaşımıza gelınce artık turk televizyonlarından dünyanın en iyi bmx cisi diye anılır

• Beğen
Bu veleti izledikten sonra bence hepimiz topluca bu bisiklet işini bırakalım.

• Beğen
@-erkan-

Bence aksine daha da çalışmalıyız. O ÇOCUK o yaşta onalrı yapıosa biz daha iyisini yapabiliriz. Açıları iyi Skateparklarımız olsa onlar hiçbişey bence. önemli olan istemek beyler! Unutmayın insanın isteyipte yapamayacağı eşyler çok az. Yeterki gerçekten isteyin ve uğruna savaş verin... Hepinize iyi pedallamalar ve iyi forumlar. gene Felsefe yaptım ama...
Sürç-i Lisan Ettiysek Affola...
( Bunuda Edebiyat dersinde örendim :) Çok güzel bir söz )

slm bmx kardeşlerim avrupadaki fark bu gelişme bu başka söz
bulmak zor saygılarla

@crazycomedy

Bu videodaki çocuk daha 11 yaşında ve yaptığı hareketlerde mükemmelleşmek yıllar alır. Hocam bir söz vardır ağaç yaşken eğilir diye. Sen çalışır kendini geliştirirsin ama o çocuk büyürken boş durmayacak ve kendisini daha da geliştirecek. Yani hiç bir şekilde biz o velete yetişemeyiz.

• Beğen
Tepkiler: yasin
@-erkan-

Kardeşim bak ben arkadaşın yazdığına cvp olarak yazdım onu. Bmx i bırakalım gibisinden bişe diodu. 2. sayfada yazdığım bişey vardı onuda okursan ne demek istediğimi anlayacaksın.

• Beğen
Tepkiler: yasin
tomy Hawk gibi (tabi o kaykay cıydı ama:)) bu çocuğunda 20 yaşlarında oyununu yaparlar..(inşallah9

eet bunları yapabilmemız için hepımızın azimle calısıp uqrasması lazım ama zorr cunku tr de hiç bi skete park vb calıscak yerler yok eqer yapılırsa bizde ole oluruz nedn olmıyalımki biz salakmıyızz .)

@berktan

Salak değilizde skate park lar olmadıgı için yapamıyoz zaten tr de şu bmx başka türlü bakıyorlar:boese157:

@psikoercu

daha bunun büyümesimi kalmış.. tüm haraketleri kapmış çocuk ve kusursuz yapıyor...yani gelişcek bi tarafı kalmamış ancak olsa olsa belki gözü kapalı felan yapabilir :)

@SoldieR52

o zman o çocuk kendini dahada geliştirerek yeni hareketler keşfedebilir

tek kelimeyle muhteşem.. ağzım açık izledim hatta çağırıp babama bile izlettim.. çok teşekkürler paylaşımın için..

Arkadaşlar ben idolumu buldum :) Bu fırlama bizi dize getiriyorsa benim idolum olmaya hak kazanmıştır:D demektir :p

• Beğen
Tepkiler: Pislick_ModeXL
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri