Scudo Sports

Bu video yu kesin paylaşmam lazımdı :)

bu bisiklet kırılsa bile nasolsa o takladan sonra hemen yenisini verirler elemana
:D

Scudo
reklam amaçlı yapıldığı kesin...

Yine de bir kaç video hilesi var gibi... Hani amacım kötülemek değil... Son sahne gerçeği ortaya koyuyor... ufak-tefek oynamalar olmuş sanki...

@nuhcan

kamera arkası diyebiliriz... ama herşey ortada gibi :) sonuç olarak kesilmeyen sahneler de var :)

Videoya hayran oldum ama gerçekten bir yol bisikleti bu kadar dayanıklı olabilir mi?
Belkide tüm çekim boyunca birden fazla cant seti kullanmışlardır.

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Aslında üzerindeki adamın kilosu ile ilgili sanırım...

Her sahnesinde içim eridi... Getti cantlar vs... gibisinden... Ancak, yol yarışlarında da kaldırıma zıplıyorlar... Olmayan bir şey değil...

Fakat üzerindeki hafif, ayrıca imkanlar geniş... Ben yapsam 110 kilo, birde janta bir şey olsa, yenisini alamam... Yani alırımda içime oturur...

• Beğen
Tepkiler: mcanb
@Aydın Hiçyılmaz

Oluyomus valla :) jant setleri farkli video boyunca kayalarin uzerinde baska duz yolda baska kullaniyo adam

• Beğen
Tepkiler: Aydın Hiçyılmaz
iki teker üzeri özgürlük buna deniyor demekki

Video boyunca bütün hareketleri aynı bisikletle ve donanımla yapmamıştır. Gitti jant falan yapan arkadaşlar olmuş. Kesin gitmiştir zaten. Ama hemen yenisini ayarlamışlardır. Ken Block'un arabayla yaptığı drift videoları gibi. Eğer o videoları izleyen varsa ve dikkatli baktıysa bir kaç sahnede bir arabanın üstündeki kameralar değişiyor. Yani bir yeri donerken sağ kapıda olan kamera bir sonraki sahnede yok.

gibi.....

çoklu çekim yapılmış ama harika olmuş tabii her kare için kim bilir kaç gün uğraştılar yinede güzel

yuh abi yaa.. ama ben acıdım bisiklete.. mükemmel yollar var ama demek adamı yollar kesmiyo akrobasi yapıyo :) evet evet bencede reklam amaçlı yapılmıştır. ama adamın hakkını vermek lazım.. o bisiklet kullanmayı biliyosa ben hiç birşey bilmiyorum :)

Video'da dikkat edilmesi gereken tek nokta, adam vücudunu süspansiyon gibi kullanarak bisiklete gelecek olan darbeleri minimuma indirmek oluyor ve bunu da gayet başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Yol bisikleti narindir ama esnetmeyi bilirsen bunların hepsini yaparsın. Hele ki jant'lar 32-36 telli modellerdense çok daha sağlam olur ve ayarı kaçmaz. Video'da her hareket bir esneklikle yapılıyor bunun sebebi de budur. Helal olsun, çok iyi bir sürücü...

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
arkadaşlar cehaletime verin. yola yeni başladım. stadart corrated dolomity tiagra aldım 250 km oldu jantlar dikey arıza verdi. yani şu an zıplaya zıplaya gidiyorum.

acaba bende mcanb arkadaşımızın bahsettiği Mavic Krysium lerden alsam bilgisiz dikkatsiz bir yol sürücüsü olarak daha az arıza yaşar mıyım,

tavsiyeler için şimdiden teşekkürler :))

Geri