Scudo Sports

Bu video yu kesin paylaşmam lazımdı :)

mcanb

Forum Bağımlısı
Tepki
903
Tesadüfen gördüm bu videoyu. Karbon yol bisikletinin ne kadar dayanıklı olabileceğini göstermek amaçlı :) Lastikler Continental sanırım ama modeli anlayamadım, jantlar kayalıkların üzerinde Mavic Krysium sanırım. Lastiklerin ne olduğunu anlayan biri yardımcı olursa sevinirim :)

Scudo
Yol bisikletine karşı önyargı biraz olsun azalsın artık.Bu video yardımcı olur inşallah.

Yol bisikleti dünyanın her yerinde kullanılabilecek bir araçtır.Düz yolda iyi gidiyor ama bu demek değildir ki diğer yerlerde gidemez diye.Ben Güzelbahçe mtb parkurunu yol bisikletimle geçtim.Resimlerde masaüstü bilgisayarımda varda ekran kartım yandığı için bilgisayar çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: memre
Müthiş bir video. :in: Özellikle son hareket aklımda kaldı. :) Yol bisikleti ile akrobasi, hiç aklımın ucundan bile geçmemişti bu. Bir yol bisikleti bulup denemek lazım. :p

@Sertaç EKİCİ
Lastikler tamam da, jantlar nasıl dayanmış onu anlamadım. :)

bu adam yol bisikletçisiyse bende fr ciyim.

Kayaliklarda teker seti Mavic Aksium gibi duruyor. Yolda ise Shimano RS serisinden bir model. Sanirim birden cok set kullandilar video yu cekerken.

ben önünü kaldırayım dedim bir ara haman vazgeçtim bu harekleri nasıl yapıyor anlamadım. yanlız kilitli pedal kullanmıyor mu bana mı öyle geldi?

Sanırım freeride kilitli pedalı kullanıyor

Sanırım platform pedal kullanıyor, zaten belli adam bence yol bisikletçisi değil de street ile falan uğraşıyor.
Onun dışında bisikletin markası Raleigh. Köklü bir bisiklet firmasıdır.

• Beğen
Tepkiler: mcanb
çok güzel hoşuma gitti ayrıca yol bisikletine karşı olan önyargılarda azalıyor artık

• Beğen
back flip i birakinda o bisikletle adam 1 metre bunny hop cekti!!! ben street bisikletimle 1 metreye cikiyorum tamamda xc bisikletim ilede kaldirima bile zor cikiyorum bu adam yol bisikleti ile nasil cikti oraya :D

abi süper video, fixed başlığına bende bir video başlığı açıyorum hemen ;)

• Beğen
@Can Özbek

İşte süper bi konu daha, geçen gün gaza geldim seyrettim birkaç tane :)

back flip i birakinda o bisikletle adam 1 metre bunny hop cekti!!! ben street bisikletimle 1 metreye cikiyorum tamamda xc bisikletim ilede kaldirima bile zor cikiyorum bu adam yol bisikleti ile nasil cikti oraya

Video tam biter gibi yaptıktan sonra bir hareket daha var, takla atıyor geriye doğru :)

Gerçekten helal olsun 1 ay sonra bende mtb me kardeş olarak bir yol çaçası alacağım acaba ofroada onunla girsemmi :)

Geri