Scudo Sports

Bu ürünü alacağım siz ne düşünüyorsunuz

Aytac.alt

Üye
Tepki
62
İsim
Aytac
Bisiklet
Kron
Herkese merhaba arkadaşlar aliexpresten amatör telsiz almaya niyetim var, bisiklet turlarında kullanmak için üstelik bu tarz cihazlara hevesim var... Türkiye'de bu ürün 500 - 600 tl ben kargo dahil 110 tl gibi bir fiyata alıyorum üstelik bu ürün bildiğim kadarı ile ülkemiz'de amatör telsiz lisansı olan kullanıcılar alabilir ve bende ne yazık ki bu lisans yok (bu lisans neden şart oda ayrı bir durum bisiklet için ehliyet almak gibi) öncelikle gümrüğün son durumu nedir bilen var mı? cihazın kargı dahil 30 dolar fiyatı var gümrükte bu ürünlere sıkıntı çıkartıyorlar mı? ve gümrükten kaç dolarlık ürünü vergisiz alabiliyoruz? bu tarz ürün getiren arkadaşlarımız var mı forumda varsa yardımcı olabilirler mi?

(link)

admin benim konuyu unuttun 8 gün oldu :(

????

Scudo
Bu soruları bisiklet forumunda değil de amatör telsizcilerin forumunda sorsanız daha iyi olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
@Murat B.
oda olabilir elbette ama genel olarak bu forumda aktifim ve oradaki insanların bakış açısı genel şöyle "lisansın yoksa uzak dur" neden? "işe lisans al" lisans alınca ne olacak kazalar mı azalacak? telsiz trafiği mi hızlanacak? "olsun sen lisans al" yani orada biraz sığ muhabbet var sanki lisans alınca süper telsizci olunuyor lisans alınmadan kullanılmıyor...

Geri