Scudo Sports

Bu ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Hüseyinsuna

Daimi Üye
Tepki
83
Bisiklet
Carraro
Şu sıralar giyim bölümünü çok meşgul ediyorum :D Ama bilmiyorum,öğrenmeye çalışıyorum bunu göz önünde bulundurun lütfen.2 yıldır soğuk havalar hariç bisiklete biniyorum.Biraz soğukları,birazda yazı düşünerek şu tarz ürünler almaya karar verdim.Olumlu-OLUMSUZ tüm görüşlerinize açığım.

(link)

(link) Ucuz kullanışlı görünüyor.

(link) Eldivene ihtiyacım var.Bu iyi gibi geldi.

(link) Böyle bir ürüne gerçekten ihtiyacım var.Kesin bu tarz bir ürün almam gerekiyor.

(link) Bunu almakta kararsızım.Termal diil sanırım ?

Yaz için forma-tişört tarzı ürünlere ihtiyacım var;
(link)

(link)

Tayrları çok özeniyorum doğrusu alıp kullanmak istiyorum.

(link)

(link)

Scudo
(link) Çorap olarak bunları alabilirsin, teri biraz daha rahat dışarı atar.
(link) Boyunluk olarak bunu alabilirsin, zaten bisiklet sürerken performanstan dolayı vücut ısın artacağı için polara gerek olmayabilir. Rüzgarı kesmek önemli olan.
Eldiven güzel seçim ancak soğuk havada da olsan içinde elinin terleyeceğini göz önünde bulundur.
Kışlık forma ve içlik de başlangıç seviyesi ürünler, ikisi de fiyatına göre düzgün seçimler.
Yazlık forma fiyatına göre iyi bir ürün. Ama yedek forman olarak kullanabilirsin, asıl forman yıkanma döngüsündeyken bunu kullanırsın. Teri dışarı atma durumu çok da iyi değil.
MC 500 daha düzgün bir yazlık forma, fiyatına göre gene güzel seçim.
(link) Bib tayt olarak bunu öneririm. Membran yüzeyi var hem sıcak tutar hem de belli bir nebzede su geçirmez.
Decathlon'daki tekli uzun taytların hepsinin pedi konforsuz. Sadece tayt olarak uzun olanlardan alma, gene askılı taytlara bakabilirsin.

Ekstra olarak da;
(link) ve (link) yazlık kısa taytlar olarak alınabilir.
Kış ürünlerine önem verdiğini görüyorum. (link) ayakkabı kılıfı olarak alabilirsin, kış boyu tüm sürüşlerimde parmak uçlarımın hep donduğunu hissettim. Ayakkabı kılıfı unutulan ama önemli bir şey.
(link) Yazlık eldiven olarak da bunu alabilirsin, fiyatı 75 TL'den falan düştü. Jelli bir ürün, oldukça güzel fiyatına göre gerçekten.

@drumbanger söylediklerinizin tamamını dikkate alıcam.Gerçekten teşekkür ediyorum hocam,minnettarım ;-)

Arkadaşlar bana anti bakteriyel + jelli padi olan ince ve teri dışarı atabilen yazlık bir kısa tayt önerebilir misiniz ?

Geri