Scudo Sports

bu ucube de benim

Tepki
44
Merhaba.
Biraz ucube göründüğüne bakmayın. 18 Ah 24 volt akü ile 50 metrelik %35 eğimde bile pedal yardımsız çıkıyo. Motor çalışırken pedal kımıldamaz , pedal basarkende motor engel olmaz. Pedal göbeğine bakarsanız emeği göreceksiniz.

http://img200.imageshack.us/img200/9226/imag0003ap7.jpg

Burada disk frene eklediğimiz swiç e bakın bu frene basıldığında elektrik motorunun elektriğinin kesilmesini sağlıyor. Birde pedallara dikkat baska türlü sığmadı motor filan...

http://img20.imageshack.us/img20/2489/imag0002io9.jpg

Scudo
ucube filan değil bence çok güzel bir bisiklet olmuş... motor işi süper :D böyle zihnisinir projeler çok hoşuma gidiyor... :)

Tamamen kendin yaptıysan helal olsun sana ne diyeyim. Süperrrr!!!!

Bisiklet bisiklet olmaktan biraz değil de bir hayli çıkmış. Mobilyete dönmüş yahu.

bence bu ağırlıkla pedal çevirmek çok zor :) aküyle gitmek daha mantıklı ve doğru.

Elinize sağlık , bisiklete bisiklet gibi binmeyi tercih ederim :)

Helal. Bu tür projelerde herzaman olası bütün hersey düşünülerek planlanmalıdırki burada böyle bir durum var eğer tasarım tamamiyle size aitse başta yazdığım helal olsun yüreğimden kopup size geldi:) Özellikle frene basılınca motorun durmasını sağlayan aksam çok başarılı. tebrikler

Gerçekten bende çok beyendim...işçilik süper ellerinize sağlık.

Ama bence bunun yanına birde normal bi bisiklet edinin derim..ikisinin zevki ayrıdır bence.

• Beğen
Tepkiler: Soner YAMAN
bence bisiklet pedal çevirerek güzeldir ... ama yine de iyi olmuş tembellik için bir numara:D:D

zevklere saygı duymalıyız gerçekten güzel bi çalışma olmuş motorda silecek motoru heralde :D tam akülü mobilet olmuş:D

işte bisiklet özgürlüğünü gösrteren bi konu daha grur vewrici

Ayrıca senin aklını seveyim :))

emeğine saygı duymak lazım çok güzel bir proje olmuş. en hoşuma giden yanıda
arka amortisörü iptal edip çok güzel bir şekilde motoru oraya oturtman ..birazda tornacılık va herhalde.

Emeğinize sağlık güzel olmuş.Çok çabalayıp farklı bir bisiklet yapmışsınız.Daha nice projelerde görüşmek dileğiyle,size kolay gelsin.

eline sağlık helal olsun gerçekten çok güzel bir proje hele frene basınca motorunda durmasına bayıldım tekrar helal olsun:bayrak: :vroam: :winkenlux :winkenlux

Geri