Scudo Sports

Bu Tubeless Lastiğe ne olmuş böyle? yardım...

ahmet pala

Üye
Tepki
10
Bisiklet
Ghost
Arkadaşlar Continental Race King UST 2.0 tubeless arka lastiğim tur sonrası fark ettim ki böyle balon yapmış. Fikri olan var mı? Benim tahminim lastik eskidiği için, kasise girince içerdeki basınç sebebiyle en zayıf yerinden şişme yaptı. Galiba yenisini almam gerekecek. ya da iç lasikle kullanabilirmiyim ki?

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Benzin veya mazota uzun süre maruz kaldıysa böyle olabilir, belki.

Geçenlerde mazotla temasta kalan bir iç lastikte olmuştu böyle.

Hocam kesinlike fabrika hatalı seri lastiklerden bir çifte sahipsiniz.İnternette bunun gibi bir iki video başka markalara ait var.Lastiklerin sargıları tpi denilen ipler o kısmında daha fazla dayanamamış ve lastiğin kauçuk bölümüde şekli kalıbı korumaya yetmez.Ayrıca bir ikinci sebep tubeless sıvısını amonyak bazlı kullanmamaya çalışın içeriğini okuyarak alın çünkü zarar verdiğini aşındırdığı bilgisine sahibim.Geçmiş olsun =/

Edit: Fişi faturası duruyorsa lastikleriniz aldığınız yere sorunu bildirin maduriyetinizi belirtin belki bir çözüm yolu bulunur lastik firması tarafından

sağolun. lastikleri 2.el almıştım malesef fiş fatura yok.yenisini alıcam artık. tubeless sıvısı tavsiyeniz var mı? bu nasıldır
(link)

Geri