Scudo Sports

Bu trek bursa'da tek.! senin ki ne renk?

Scudo
@Selim Üsel

binmezsen eskimez tabi yavvruum :D hani olum gezi resimleriniz yok Almanyalarda kaldik zaten özlüyoruz bursayi insan güzel bi gezi yaparda yayinlar arkadasina ;) bari biraz memleket özlemimiz hafiflesin :) bisikletin süper bursada yok baska bir esi öpüyorum yavrum Bursaya selamlar görüsmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Selim Üsel
@Erhan_Yılmaz

Erhancım aslına bakarsan biniyorum ancak turlarda pek resim çekilmiyoruz o yüzden bende pek koymuyorum. Ama şimdi sen memleket hasreti çekiyorsun haklısın o yüzden senin güzel bir tur düzenleyip resim ekleyeceğim.

Aklıma gelmişken sende bi almanya turu yapta bizde oraları bir görelim :)

• Beğen
Tepkiler: Erhan_Yılmaz
@Selim Üsel

Selim bey, bisikletiniz de uyumda sorun yaşadığınız yada... şunun yerine bu olsaydı dediğin bir parça oldu mu ? :)

• Beğen
@Ozan Uygan

Aslında forumda gezilerim var. İsmimi aratırsanız bulabilirsiniz.

@Y.Tiryaki

@Umut COŞKUN

Çok teşekkürler arkadaşlar. Daha iyileri sizlerin olsun :)

Ben birşey sormak istiyorum maşayı kilitleyebiliyormuyuz güç kaybatmamek için veya zor mu kilitleniyor.

@Erhan_Yılmaz

Gözümden kaçmış hakkikaten. Güzel gezmişsin Almanyayıda sayende gördüm teşekkürler. Devamını bekliyorum Erhan. Almanyaya selamlar

@mehmet kutbay

Merhaba,
Bu tarz soruları forumda Atölyemiz bölümünde sorarsanız daha verimli bir cevap alabilirsiniz.

Yinede cevap vereyim. Bu maşayı tabiki kilitleyebiliyoruz. Kilitleme için yeni 2010 modelleri hariç elle eğilerek kilitlenebiliyor. Zamanla alışıyorsunuz ancak diğer koldan kilitlemeli çalışan maşalara göre daha zor. Ancak maşa olarak kesinlikle çok güzel çalışıyor.

hayırlı olsun kardeşim bisiklet çok hoşuma gitti :) bu bisiklet sana kaç liraya mal oldu? ilerde inşallah benimde olur :)

• Beğen
Geri