Scudo Sports

Bu tip bi kapalı kask normal kullanıcı için abartılı mı olur ?

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
Merhaba 1-2 ay içinde sedona 771 alacağım. Açık kasklar hiç hoşuma gitmiyor. şu tip bi kapalı kask alsam sizce abartılı mı olur :D

http://d1304.hizliresim.com/18/7/luw3f.jpg

Ayrıca şunu gördüm. Biraz bast gibi duruyor ama fiyatı da yüksek :S hep bu seviyede midir ?

Scudo
Evet :cool: Daha çok DH kullanıcıları için tasarlanmış bu kasklar

evet abartı + bi sure sonra kafanızda tugla etkisi yapar :) daha çok DH için uygun

tabiki karar sizin zevklerinize ve isteklerinize göre davranmaniz yasamaniz en güzeli ama bu kask normal bir kullani icin biraz abartili olur normal hafif bir kask alsaniz daha kullanisli ve dahada hafif olur...

Merhaba, dün bir bisikletçiye gittim. kask felan sordum adam bana ne dedi biliyormusunuz.

"Kask felan hikaye, çok saçma koruduğu felan yok. Zaten düştüğün zaman kollarınla kafanı korursun.."

Kask satan bir bisikletçi bunu söylüyor :)

Cevaplar için teşekkür ederim, ozaman kask alamayacağım :D

@İlyas Demirtaş Bunu diyen bisikletci zaten kask takmadan daha önce fena kafasının üstüne düşmüş çok belli;böyle açıklama yapan birisine size iyi günler dileyip acilen o iş yerini terk etmek lazım.........

@İlyas Demirtaş

Ozaman alma birkere düş anlarsın :in:

@onur ö

Ben zaten alıcam kaskı. Bisiklet satan bir adamın bunu söylemesi garip geldi. Bunu paylaştım sen olayı yanlış anladın sanırım :)

Abartılı olduğunu ben de biliyorum ama full face downhill kasklarına bayılıyorum. Açık kask pek hoşuma gitmiyor :D

@Ege Örs

Aynı fikirdeyim :D

Geri