@tuna k
Silikon kauçuk diyor güzele benziyor. Değişim yapıyorlar mı bedende sorun olursa?
Btwindeki sünger mi ya da o da mı jelimsi kauçuklu bir malzeme acaba kullanan bir arkadaş var mı?
@Çetin Güzel
Hocam askılı çok bunaltır diye düşünüyorum aklıma antalya yazı geldikçe... Bir de fiyatları doğal olarak daha üst seviyede kaliteli bir modelin.
Btwin'dekinde jel var. Btwin in en üst model askısız taytı bildiğim kadarıyla. Kullananların yorumları çoğunlukla olumlu yönde, yalnız sık kullanımda zamanla etkisini yitirdiğine dair bir iki yorum da görmüştüm.
Çetin arkadaşa katılıyorum bende kışlık tayt decathlodan aldım ama askılı almadığıma pişman oldum , 3 gün önce aliexpresstten askılı siparişi verdim bakalaım gelince nasıl olacağını
@Ahmet F.ELBİR
Bu kadar sorun yaratıyor mu gerçekten askısız olması? Taytları deneyerek mi almıştınız?
@Erdal YILMAZ
Hocam taytlar güzele benziyor. Bu siteyi ilk defa gördüm güvenilir midir alışveriş yaptınız mı daha önce? Hangi sürede geliyor siparişler?
Edit: siteye baktım 30 lira filan kargo parası tutuyor hocam. Pek bana uygun gelmedi.
İnternet stokları ve mağaza stokları ayrı düzenleniyor Decathlon da. Yani internette tükenen bir ürün mağazalarda seri sonu şekilde olabiliyor. En son Samsun da M ve L beden var dı ben L yi almıştım.
sanırım yol bisikletine binenler çok eğildikleri için askılı tayt öneriyorlar.. ben tur/şehir bisikleti kullanıyorum, 3 yıldır askısız tayt giyiyorum hiç de öyle bi rahatsızlığını görmedim
@Tenay gokalp
Erdal yilmaz bey in tavsiyesiyle aldığım FUNKİER lerden çok memnun kaldim urun kalitesi gerçekten kendini gösteriyor... şiddetle tavsiye ederim