Scudo Sports

Bu Spd Ayakkabıyı Almamda Bir Sakınca Olur mu?

Alp Kuterdem

Forum Demirbaşı
Tepki
91
Arkadaşlar uzun zamandır spd pedalım olmasına rağmen normal ayakkabı ile kullanıyordum.Spd ayakkabıların ucuzlamasını bekledim bike&outdoorda şöyle bir ayakkabı var EXUSTAR marka 39.2 € ya inmiş fiyatı linki de aşağıda

(link)

Yeni başlayacağım için spd ye bu model uygun olur mu?Kullanan arkadaşlar varsa bilgi vermelerini rica ederim.

Scudo
demin aldım ayakkabıyı 80-TL ye akşam resimleri eklerim

@ALP KUTERDEM

Hayırlı olsun almışsın bile :D

bu ayakkabıyı düşünürken güzel bir ikinci el bulup aldım, yorumlarını merakla bekliyorum :)

arkadaşlar ürün bu kalleri doğru taktım mı bilmiyorum:) Bir de bunları bisiklete binerken pedala nasıl kilitlicem hicbir fikrim yok :D Bilgi verecek olan varsa sevinirim

http://img21.imageshack.us/img21/3976/090917225904.jpg

http://img21.imageshack.us/img21/3954/090917230016.jpg

üstüne denk getirip bastır, tık sesini duyarsın, ve düşersin zaten :D

forumda arama yap sakat konu düşülüyo :D

hayırlı olsun oncelıkle pedalın vıdasını gevsetmeyı unutmayın.
teknık ıcınde ayakkabıyı elınıze alıp pedala takmaya calısarak calısmasını anlayabılırsınız tabı once foruma bakın

• Beğen
Tepkiler: Alp Kuterdem
@Tarık Kalkan

saolun cvp için gayet açıklayıcı olmuş:)

@Tarık Kalkan

en acısıda bu zaten :p tam çıkartıp ayağını pedaldan yere koydum derken ters yöne yat :D

Ben de aynisindan kullaniyorum. Cok rahat ve saglam bir ayakkabi. Yagmur ve karda islanmasini, kirlenmesini onlemek icin ozel olarak uretilmis neopren patikleri uzerine gecirmeyi unutmayin, derim. (50 TL civari sanirim) Su ana kadar gorebildigim tek olumsuz tarafi bagciklari. Takilmayi onlemek icin birkac tur baglamak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Alp Kuterdem
@hakano
Arkadaşımıza aynen katılıyorum yağmurda koruyucusuz olarak kullanırsanız tüm suyu emiyor ve ayaklarınız çok ağırlaşıyor bağcıklarını ise bir ayakkabıcıya gidip kaliteli, boyunuda uygun ölçüde seçerek bir bağcıkla değiştirin güle güle kullanın,

@Tarık Kalkan

cevabınızı okuyunca aklıma uzun zamandır merak edıp de sormayı unuttugun bısey geldı :)

pekı ayagınız pedaldayken dustugunuzde ne yapıyorsunuz veya ne yaparsınız? (tutunacak bır seyın olmadıgı bı yerde. cadde gıbı) <bır de dızde olusacak zararı dusunemıyorum :( >

ciddi sorun olmuyor ya, durduğun yerde düştüğün için çok hasar olmuyor :D

ha yok ben o domates dılımını demıyorum :) gıderken ayagımızı kurtaramazsak. ben normal pedalda bıle ayagımı yana acmakta gec kalıyorum :)

valla baya cabuk alıştım hatta baya fark etti sanki. Ramazan nedeniyle neredeyse 3 haftadır pedallamıyordum.Bugün maltepeden beykoza gittim geldim km kadranında 72 km gösterdi.Sadece bacaklarımda farklı kaslarda ağrıyor :D Örn: baldırlar hic ağrımaz normalde sanırım çekme hareketinden dolayı oradaki kaslar da calışıyor.Ayrıca rampaları cıkarken daha kolay cıkıyorum gibi normalde uzun rampalarda bacaklarıma kramp girerdi bugün tek kramp bile girmedi

Geri