Scudo Sports

Bu SLR200 de benimki.

bicylerace

Daimi Üye
Tepki
183
Orjinal lastikler tam bir problemdi:eek: 2 günde patlar. Üstündekiler de hiç patlamıyo:) 4 aydır patlamadı.

Tek problemi lastikçinin vites kulağını kırması odu ve beni soğuttu yol bisikletinden, 2 sene kulak aradım ve Bianchi heyetini servisimle yakalayıp alabildim. Bu zamana kadar kulağa aluminyum kaynağı ve 4-5 vitesten mahrum sürdüm.
Herşeye rağmen memnunum, bakımını aksatmam, yolun en temiz yerinden giderim.

4 saat kesintisiz rekorum var,120km.Balıkesir(Gömeç)-Çanakkale(Küçükkuyu).
(link)
(link)

Bu da emektarım Bisan MountainCat-Te ama te sini kırdım:)
(link)

Scudo
hayırlı olsun güzel bisikletler.. kazasız belasız kullanman dilegiyle....

• Beğen
Tepkiler: bicylerace
bianchinin yol bisikletleri daha birhoş oluyor mtblerine göre. bisikletiniz çok güzelmiş. kazasız belasız binin inşallah.

• Beğen
çok güzel bir bisiklet ben yine bir takma addır die tıkaldım konuya SLR 200 mercedes gibi :D güle güle kullanın ....

• Beğen
İnşallah bende senın yaptıın gıbı bır sey yapmak ıstıyorum once eskıyle takılıp yaza ıyı bır borla almak..:rolleyes:

öncelikle hayırlı olsun... başlangıç için güzel bir bisiklet 4 saat de 120 km baya başarılı... eski bi yol bisikletcisi milli sporcu olarak sizi tabrik ediyorum... yanlız bisikletinizde tek göze çarpan kadro koruyucu arka bacaktaki sünger... bu tarz bisikletlerde ona gerek yok mtb olsa tamam ama bu bi yol bisikleti... çıkarmanız daha estetik görünmesine yardımcı olur bence... tekrar hayırlı olsun...

@deli kadir

Bence de doğru düşünce o, yalnız vites kulağı kaynakla kısalınca zincir çok atıyor ,tamamen buna özgü yani:) zaten yarış kadro tüp çapı ,kadro koruyucusuna dar geliyor. İlk işim o illeti çıkarmak olacak. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: deli kadir
bisikletiniz güzel allah kaza bela vermesin....
dağ bisikletinizin resmi tam masaüstü arkaplan resmine ideal.güzel çekmişsiniz..
güle güle kullanın

• Beğen
güzel cihaz iyi günlerde pedallayın

Bisikletin çok güzel fakat ön aktarıcıyı aynakol dişlisine biraz daha yaklaştırabilirsen zincir atma olayını halletmiş olursun diye düşünüyorum,kazasız belasız bol pedallar...

@Recep TOPAL

Recep abi daha yeni olduğumuz için eski resimlere göz gezdiriyordum hoşuma gitti :)

Kadronun metalik gri ve siyah kombinasyonu rengi hoşuma gitti.Bisikletiniz güzelmiş.Kazasız sürüşler...

Geri