Scudo Sports

Bu seneki Etiyopya maceramdan kareler

Emre Akkanat

Forum Demirbaşı
Tepki
323
Bisiklet
Merida
Abilerim kardeşlerim merhabalar.Geçen yaz olduğu gibi bu yaz tatilindede Etiyopyadaydım.Genellikle köy ve çayır gibi açık alanlarda çektiğim bu fotoğrafları küçük bir klip haline getirip paylaşmak istedim.Umarım beğenirsiniz :) Yorum yapmayı unutmayın :) HD izleyiniz.

Scudo
Ben gezmeyi çok severim özellikle yeni yerler yeni kültürlerle tanışmak heyecan verir.Tabi fırsat ve uygun ortamı bulabilmek önemli.Resimler ve oluşturduğunuz video gerçekten güzel Paylaştığınız için teşekkürler.

44. saniyede, eşeklere yüklenen samanlar dağ gibi. Eşekler nasıl çekiyorlar bu kadar yükü, hayret. Aynı samanı bisiklete yüklesek nasıl olur acaba ?

@Özgür Türker

Bende onu cok merak ediyordum.Fakat taşıdıkları saman kuru ve hafifmis en fazla 10kg ediyor

Ne suç işledin de yazı etiyopyada geçirme cezası aldın? Bunun bir üstü direk F tipi. :)

Babam burada çalışıyor Raşit abi :))

@EmreA..

Tahmin ettim. Hatta diplomat konsolosluk çalışanı diye düşündüm.
Wilbur Smith en sevdiğim yazarlardan birisidir, yayınlanan her kitabını okudum diyebilirim. Onun sayesinde Afrika yı ben de seviyorum.

Belgesellerde gösterilenler genelde daha çöl bölgeleri başkent istanbulun 20yil gelişmemişi gibi. Tutturamadiniz :) babam konsolos değil tekstilci

Slm....
Profilimdeki resim..Etopya imparatoru,krallar kralı namı ile maruf Haile-el-Selasiye.....

Toprağı bol olsun...

Geri