Scudo Sports

Bu sefer onlar için biz sürelim!

evrenozbilen

Forum Bağımlısı
Tepki
1.065
İsim
Evren
Bisiklet
Scott
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160114/8e196eea45c5e7eb484efad8c3537d01.jpg

17 Ocak Pazar Saat 12:00'de Göztepe Parkı'nda buluşuyoruz!

Detaylar: (link)

İbrahim İlter arkadaşımızın sosyal medya üzerinden yayılan 'Bu Sefer Onlar İçin Biz Sürelim' başlıklı görsel büyük ilgi görüyor. Ve bunun sadece bir görsel unsur olarak kalmasını istemiyoruz... Velocity216 Bisiklet Takımı olarak boğazımıza düğümlenen bu elim olaya tepkimizi göstermek ve farkındalık yaratmak amaçlı bu etkinlik oluşturulmuştur.

Gelin şimdi İbrahim İlter'i dinleyelim birazda:

"Merhaba bisikletci arkadaşlarım,

Dün aldığımız haberle; ülkemizin gururu olan Torku Şeker bisiklet takımı ne yazık ki kapatıldığını duyduk. 1955 yılından beri bisiklet sporu adına çok büyük başarılara imza atan ülkemizi Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda tek başına temsil eden tek Türk takımı'mız yok artık, içler acısı...
Bu haberle beraber sosyal medyada tepkiler hızla yayıldı.

Bisiklete gönül verenler sosyal ortamda yazarak tepkisini dile getirdi, destek olmaya başlandı. Bisiklet sporcusu olarak benimde içim rahat etmiyor arkadaş, bu takım kapanamaz! Duyurmalı dedim...

''Bu sefer onlar için biz sürelim'' başlıklı afiş çalıştım, sosyal medyada paylaşıldı ve yayıldı. Çoğu kişi güzel dönüşler, fikirler sundu. Ama yeterli değil!

İstanbul'da sahilde, veledromda, caddelerde kısmen birbirimizi tanıyan bisikletci arkadaşlarız! Çoğumuz hafta içi ve hafta sonu belirli güzargahlarda antrenman yapıyoruz. Düşüncem; bu takıma, yüreğimizi kabartan milli sporcularımza destek için bir sürüş yapalım! Seslerini duyarabilmek adına bisiklete gönül vermiş insanlar olarak ''BU SEFER ONLAR İÇİN BİZ SÜRELİM!" Atilla'sı, Velo'su, Hi-Ride'ı, Malt-Crit'i hafta sonu kim varsa toplanalım! Destek olalım, duyuralım!
17.01.2016 Pazar Günü 12:00 Göztepe Parkı'nda toplanalım!"

Güzergah: Göztepe Parkı'ndan başlayarak Kadıköy'e inilecek, oradan Bostancı, Maltepe'ye kadar düşük tempo, sonrasında tempo yükseltilerek Sabiha Gökçen'e kadar devam edilecektir.

(link)

Not: Maltepe dolgu alanı sonrası tempo yükseltileceğinden(30-35km/s), performansına güvenmeyen bisikletçilerin buradan dönmesi gerekmektedir.

#TorkuSporcularıYalnızDeğil

(link)

Scudo
Evren dostum ,16 ocak ct o Zaman ben kısa yapayım saat 07,30 da beraber çıkarız ben Kaynarca yapar dönerim ,130 km üstüne ertesi günü pedal basacak güç kalmaz ,pazar kesin geliyorum saat 12.00 Göztepe parkta olacağım

@Kudret Kurtcebe

C.tesi günü Göztepe Parkından Rivaya doğru gidiyoruz. O gün sizinle tanışmış oluruz. pazar günü de hep beraber Sabiha yaparız o halde.

@evrenozbilen Güzel düşünce ve desteğiniz için tebrik ediyorum.Sadece İstanbul'la sınırlı kalmayıp tüm şehirlerde örgütlenmek gerektiği kanaatindeyim.Her tür bisiklet kullanıcısının iştirak etmeşi daha fazla ses getirir düşüncesindeyim.

• Beğen
Tepkiler: evrenozbilen
@Candan Biberci

Teşekkür ederiz. Sosyal medyadan takip ettiğim kadarıyla, Konya ve Eskişehir'de de Pazar günü için hareketlenildi... Her türlü bisiklet kullanıcısına açık bir etkinliktir.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Avrupa yakası için de farklı güzergah belirlenmeli bence

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldız34
Yaş fark etmez değil mi? Ve Eyüp'ten gelmemin en basit yolu nedir sizce?

@Uptown Cyclist
Beşiktaş'tan vapur ile Kadıköy'e geçip etkinlik alanına ulaşabilirsin.

@Berke Tamam ama göztepe parkını bilmiyorum.Sıkıntı değil zaten ya navigasyon var.Sen de geliyor musun? Tanışalım bi :D spd'si olmayan fakir benim zaten anlaşılırım rahatça :D

Edit: Pazar günü yağışlı ama.Etkinlik iptal olmasın?

@Uptown Cyclist
Yok ben gelmeyeceğim hem yeri bilmiyorum hem de hava büyük ihtimal yağmurlu olacak.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Pazar gun icinde yagis olmassa bende kurtkoyden gelirim saat 12 de goztepe olurum donuste sabiha Gökçen yolundan guruptan ayrilirim evim kurtkoy de.

• Beğen
Ben de yaşadığım ilçede oluşturacağım bu etkinliği. Pazar saat 12.00de biz de Manisa/Sarıgöl ilçesinde Torku için süreceğiz.

• Beğen
@Tolga Günsezer

Gerekli medya materyallerini sayfamızdan alabilirsiniz. :harika:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
@evrenozbilen

yarın pek sahile inmeyeceğim ,idman yerim 50 km 'lik başıbüyük eğimleri ,rivada size iyi şürüşler dilerim,yalnız pazar günü saat 12.00 'de parkta olacağım ,aralıklı yağmur var ,bu nedenle düşük tempo korteje maltepeye kadar eşlik ederek ordan geri döneceğim ,teker silik 25 hacim kaydırıyor ıslak zeminde.

Umarım katılım çok olur..Ben belki gelemicem ama gönlümüz ve desteğimiz hep sizinle olucak. Torku bizim için bi tarihtir umarım yaşatılcaktır..

Ara ara yağmurlu bir hava yarın bizi bekliyor. Umarım o diğer yağmursuz araya denk geliriz. Yağmurlu olsa da biz turumuzu yapacağız, iptal edilmeyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Bilal Karaboğa
Geri