Scudo Sports

bu sefer direksiyondaki benim.. (video var)

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
hep arabalar mı suçlu olacak, bu sefer ben direksiyondayım ve bisikletli bi hanzoya denk geldim desem yanlış olmaz.. kırmızıda duruyorum derken trafik lambası yeşile geçiyor ve hareket ediyorum, hızlanmaya başlıyorum..

(link)

bir bisiklet kullanıcısı olarak trafikte bütün bisikletlilere dikkat ederim ancak bu elemanın bu hareketini hiç beklemiyordum.. resmen durdum ve arkasından bakakaldım :krktm:

Scudo
hocam Allah korumuş.. hızlı olsanız ne olacaktı yada arkanızdan gelen araba size çarpsaydı.... o elemanın relaxlığı nedir öyle .. sanki gelen araç yok. siz bisiklet kullanan birisi olduğunuz için anlayışlı davranmışsınız ve tepki göstermemişsiniz.. şahsen ben olsam kornayla aklını alırdım...

bu esnada 15.saniye itibariyle sol taraftan çıkış yapan 2 araba da, kendilerine kırmızı yanmasına rağmen çıkıyor.. bu ülkede kimsenin kurallara uyduğu yok artık :hihi:

videoyu 88 kişi izlemiş ama pek yorum alamadık tabi gecenin bi yarısı paylaşınca :)

@Türka¥

Söyleyecek pek bir şey olmadığı için. Düz gerizekalı işte :D ben izlerken 70lik teyzelerin dizideki karaktere "eğil ölcecen ölecen" demesi gibi "frenlesene #_@&#}>]^^] " dedim :komik:

size de geçmiş olsun. Çarpsanız üstünüze kalırdı eminim. Bizdeki de böyle bir şans işte. Bize haksız yere çarpıp yamultsalar ceza almazlar; biz bu aptallara çarpsak hapis yatarız :ckskc:

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
Valla bu arkadaşa bisikletci diyemedim ne tayt,ne forma,ne kask,ne dura-ace ne karbonu yok ..olmamış yapamamışsın:D

@Gariban _turcu
Hayır, tayt ya da kask şart değil ama yol bisikletini kot pantolonla süren biri zaten bisikletçi falan değildir. Denk gelip de şekli hoşuna gittiği için aldığı bir bisikleti süren garip bir tip.

Bu rahatlıkla fazla yaşamaz bence bu salak arkadaşımız. Önünüzden geçerken doğru düzgün size bakmıyor bile zaten. Sinir oldum ya defalarca izledim. Ben de bazen ışıkta durmam aralardan falan geçerim ama bu tip bir yolda en azından karşı tarafta durup yolun tamamen boşalmasını beklerim mesela. Bir de o kadar rahat-salak ki bodoslama dalıyor, gelen araca bakmıyor bile.

• Beğen
Tepkiler: Zen.eren
Eleman çok tehlikeli bir davranış yapmış, keşke yeşil ışığı bekleseymiş.

Eleman premium rush filmini izleyip cikmis sokaga.

• Beğen
Tepkiler: fahrikagan16
akşamüstü iş çıkışı yani trafiğin civcivli olduğu saatler..
göztepe karataş arasında hafif raylı çalışmaları da devam ediyor..
bir şerit tıkandığı anda sabırsız sürücüler hemen diğer şeride dalabiliyor..
üstelik bir gram banket alanı da yok kenardan kenardan süresin..

(link) <--- TIKLA

kelle koltukta bu sürüşü yapan arkadaş bisikletforuma üye ise, kendisini buradan tebrik ediyorum :hihi:

Bende geçiyorum oradan sürekli, hem arabalı hem bisikletli çok sıkıntı bir yer

Adamdaki rahat kimsede yok bide ufak viteste olup pedala abansa neyse , onu bile düşürmemiş :)

Geri