Scudo Sports

Bu sefer alınıyor ! Yol Bisikleti Seçimi

Neyse zaten ileride hayalim olan Cannondale Caad 10 105 yeşil-beyaz olanı alacağım ben Cubeyi beğendim galiba o olucak :)

Scudo
@Tolga Çelebi

Caad 10 cok iyi bir bisiklet ama ileride hayalin karbon olsun ya ( bu da bir tuhaf istek oldu ) :D ben de cok beğeniyorum ama karbon insanın aklında kalıyor hep :D

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

Şuna bi bakarsanız çok hoş görünüyo özelliklerine göre de fiyatı iyi sanırım :) ayrıca 12 taksit yapıyolarmış

(link)

@ali cem kaygısızcan

O site uzun zamandır güncellenmiyor diye biliyorum ama emin değilim.

(link)

(link)

culebro 3.0 bütçenizi aşıyor (3106) ama 4.0 bütçenizin de altında (2408)

Arkadaşlar bir güncelleme ile karşınızdayım.

Bugün Sirkeci ve Kadıköy ( Kızıltoprak ) taraflarını dolaştım. Sirkeci'deki İleri Bisiklet mağazasında Cube yol bisikletleri yoktu bende şansımı Kızıltoprak'taki bisikletçilerde denedim. İlk girdiğim Delta Bisikletti burada Caad 8 Sora'lıya baktım güzeldi 3100 lira dolaylarında taksitli fiyatını aldım nakitte 2750 lira dolaylarına iniyor. Sonra İleri Bisiklet'e uğradım en merak ettiğim yer burasıydı,satıcı Cube Peloton'un bittiğini ve gelmeyeceğini söyledi bende ondan sonra üzülerek bu fiyatlarda başka bisiklet var mı diye sordum o da bana CUBE PELOTON PRO verelim sana dedi bende tabi hemen o beni aşar falan dedim nakit alacağımı söyleyince sana güzel bir şey yaparız gibisinden bir şeyler dedi ve nakite tam 3000 TL dedi benim kafama yattı gibi çünkü vites,jant olarak Peloton'dan daha üstün ve bana ömürlük bir bisiklet gibi geldi.Neyse teşekkürler dedim ve çıktım aklım tabi onda kaldı buda linki (link) sonra zaten Velespit'te Trek'lere sadece baktım çok pahalı geldi. Neyse Peloton Pro sizce nasıl ben çok beğendim açıkçası görüşlerinizi almak istedim,250 lira daha vermeye değer mi ? Teşekkürler hepinize yardımlarınız benim için çok önemli :)

Cube'a 250 lira daha fazla vermeye her türlü değer 105/Tiagra donanım ve Fulcrum jantlar kadronun renkleri zaten bambaşka canlı gördüysen o bisikletten vazgeçemezsin. :)

Bende öyle düşünüyorum kısmetse alacağız artık.

Arkadaşlar bu son düzlük benim için Peloton Pro hakkında düşüncesi olan yahut kullanan varsa çok isterim beni bilgilendirmesini.

Ben peloton race'e bakmmıştım. Imzamdaki bisiklete karar verene kadar. Sonra karbon almak istediğim için agree gtc proya döndüm. Peloton cok kaliteli bisiklet. Sizi uzmeyecektir. Memnun kalacağınizi düşünüyorum. 3000 tl de fena fiyat değil. Ben mart ayında peloton race e 3900 fiyat almıştım. 2.85 kur ile almıştım yine. Güzel fiyat vermişler o konuda da aklınızda soru olmasin. Sadece ,ömürlük gözüyle bakmayın yol bisikletine; mutlaka ya parca ya da bisiklet değişecektir. Bisikletin ihtiyacı olacağı için değil. Belki sıkıldığınız belki de daha fazla performans istediğiniz için.

Bence de gayet güzel bir bisiklet 3000 Tl'de bu bisiklet için gayet uygun çünkü vites sistemi 105 ve Sora'ya nazaran çok daha iyi. Jantlarınıda internette araştırdım sizin için ama bulamadım Fulcrum Racing 77 diye bir jant seti yok galiba Fulcrum Racing 7 var. Ama sonuçta markasız değil oda iyidir bayağı.

Var var üzücü mü desem bilemedim 2 gün içinde alıyoruz ama alacağım büyük ihtimalle Focus Culebro 4.0 2014 nakite yaklaşık olarak 2100-2200 civarına alınıyor Cube'den vazgeçmemin sebebi şu oldu oturup düşündüm 3000 lira ne biliyim fazla geldi eğer alsaydım aksesuar vs. alamayacaktım bende zaten geçen sene Focus'lara bakıyordum ve çok da pahalı olmayan bu bisikleti seçtim bu bisiklette sanırım üst düzey değişiklikler yapmayacağım çünkü gerek yok yol bisikletini tanıma için yaklaşık olarak 3 yıl kullanmayı düşünüyorum sonrada Allah kısmet ederse 105 setli ve iyi bir jant setli bir bisiklet alacağım.

(link)

Not ; Maşası karbon sanırım yazmıyor orda ve bike & outdoor'dan mı bisiklet cumhuriyetinden mi almamı tavsiye edersiniz ?

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
@Tolga Çelebi

yazıyor işte maşa: Focus alloy yazıyor. Alloy demek alaşım demek, alüminyum için kullanılır.

Cube agree SL dura ace 7900, full karbon, jantlar fulcrum racing 5, 500 km kadar kullanılmış. 1.600 USD.

@Tolga Çelebi

Maşası karbon değil alüminyum.
İki şubeye de git derim uygun fiyatı hangisi verirse. Bu arada daha ucuza Tiagra setli bisiklet bulabilirsin ille de Focus istemiyorsan.

Madem o kadar para vermeye niyetlisiniz gidip sora almayın bence. Tiagra bizim gibi hobi için binen kişiler için çok iyi sora bir zaman sonra size yeterli gelemyecek Tiagralı alırsanız daha uzun süre kullanabileceğinizi düşnüüyorum :)

Maşası yabanci forumlarda karbon yaziyor ama neyse tiagra ve 2014 soraların aralarinda pek fark yok diyorlar bende bu farki hissetmem diye sora'ya yoneldim. Carraro'm var zaten bu sefer degisiklik olsun :)

Not : Bike & Outdoor Beşiktaş mağazısından çıktım şimdi bana maşaların karbon olduğunu gösterdiler tabi bende rahatladim ve kadro boyu m olduğunu söylediler iyice rahatladim :) Galiba bu sefer Focus olucak belki ilerde bir hafif jant seti takviyesi yeterli olur :) Şimdiki bisikletimin ön aktarıcısının tourney arka aktarıcısının da Acera olduğunu düşünürsek gayet yeterli ve iyi :)

(link)

Detaylı resimler ve inceleme yakında :mad: Culebro 4.0

• Beğen
Tepkiler: Alicem
Geri