Scudo Sports

bu seçim nasıl lütfen değerlendirirmisiniz.

çadır la felan geziyoruz da.korkmuyormusunuz te k başınıza konaklamaya sağda solda.:)

Scudo
bende bu spora ilk defa baslıyacam ve bende uzun asfaltlarda hatta sehirler arasında dolasmak istiyorum. buyuk ihtimal haftaya bisikletimi almıs olacam... tekirdagda ogrenciyim istanbul tekirdag baslangıcta beraber pedallayabiliriz ... ve istanbul ekibi neredeyse her hafta istanbulda turlar duzenliyor onlarada katılabilirsiniz bende o turlara katılmayı dusunuyorum ve Selim Cam arkadasımla pedallamak su anki en buyuk istegim ...

bu kadar uzmanın arasında bisiklet onerisinde bulunmak sacmalıktan ileriye gitmez fakat melez bir secim isteklerinizi daha iyi karsılar gibi bir dusuncedeyim ozelikle scott'un melezleri cok hosuma gitti

inşallah bu 2 saat sonra bisikletime kavuşacağım.son dakika olmaz sa tabi.
kron xc4000 umarım hayal kırıklığı olmaz benim için.
torunlarıma bırakacak bi bisiklet olur umarım.

Çok iyi bir seçim olduğu kesin,hayal kırıklığı söz konusu bile olamaz kanımca.Gerek donanımı gerekse kadrosu size fazla fazla yeter.Ama bu kadro ve donanıma Suntour maşa biraz sırıtmış bence.İlerde daha iyi birde maşa takarsanız,torunlarınızı bilemem ama sizi çok uzun yıllar sorun çıkartmadan götürür.Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

artık aldım hayırlı uğurlu olsun gitti gül gibi ytl ler.
o donanımın üstünde maşa sırıtmış olabilir. tamamda .. o bisikletin üstünde ben daha çok sırıtıyorum:)
acayip bi vitesi var. bastırıyorsun aşağı vites değişiyo filan.yukarı artıyormuş.

bakalım ite kaka öğrencez bişeyler.bu arada yardımlarınız için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: sönmez
Öyle bir ihtimal yok.Aldığın bisiklet 2007 üretimi ve fiyatlar özellikle düşük tutuldu bu modelde.

Türkçe kullanım kılavuzu gibi bişey var mı sizde.bunun heryeri güzel eski bisikletlere benzemiyor.
tamirinde bana yardımcı olsun ve bana bir fikir versin diye bu kullanım kılavuzu ihtiyacım var.sizde mevcutmu
iyi ozaman kahrolmayacağım:)
ama süper bisiklet duruşundan belli.

kullanım kılavuzu ??? aslında var en azından cok eskıden aldıım bıanchı de vardı ama kullanım klavuzu pek bır ıse yarayacagını sanmıyorm onun yerıne forumda gezın bısıklete bın tehlıke sınırlarına gelmeden neler yapabıleceıne bak max acılarına bak durus mesafesıne bak ve foruma soru sorman bence daha yararlı olucaktır

Geri