Scudo Sports

Bu resimden sonra yol bisikletinde kararsız kaldım yardım arkadaşlar

(link)

tırın altında kalmış diyorlar
kırıkları olmuş çocuğun

• Beğen
Tepkiler: ebayusuff
Scudo
bisklet almayi dusundugum bu zamanlarda bu resim tadimi kacirsada yinede vazgecmeyecegim ama bu bariz kaza

Arkadaşlar yol Bisikletiyle ilgili bilinen yanlışlar yazan Bi konu war. Bu forumda En Üstte 18. Sayfayı açarsanız daha net konuyu anlayabilirsiniz

Çemişgezek triatlonu sırasında yoldaki bir çukur yüzünden yaşanan bir kaza. Aman diyeyim sakın karbon triatlon bisikleti almayın.

Arkadaşlar btwin yol bisikleti almaya düşünüyorum ama bu tarz yollarda hemen bu hale gelecekse hic almayayım diyorum. Size Bi danışayım dedim bilen olarak

@defro Dostum o fotograf yol bisikletleri ile lgili yalan yanlış bilgiler konusunda,tam da senin arkadaşının kafa yapısında olan kişileri hiciv amaçlı şakacıktan paylaşılan bir fotograf.Sen al tribanını vur yola(vur derken sür yani)kendini. :)

@Barış TURAN
Barış kardesm Sivas'ta bişey olmaz diyorsunuz dimi bu bisikletlerde. Şehir icinde süreceğim amacım dağ taş değil. Bide btwin ayarında ucuz ama kaliteli Bi marka tavsiye edermisin. Btwinde kardo Boyları kalmamış alamıyorum. Herhalde başka markaya yöneleceğim bütçe olarak 1300 tl filan ayırdım

@defro bisiklet seçimi baslıgı altında arama yapmanızı öneririm,kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: defro
Eyv cok saolasınız cevaplarınız icin

Bu konuyu açan arkadaş kesin ya bizle dalga geçiyor ya da yaşı 4 pc kullanmayı öğrenmiş. Kesin olan birşey varsa Ashtonun yol bisikletiylen yaptıklarını izlemeniz. Dağ bisikleti ile yapılamayacak hassaslıkta yerlerden atlıyor. Ben çakıl dolu yolda gittim saatlerce lastiğim dahi yırtılmadı sen burda bizle kesin dalga geçiyorsun.

@Barış TURAN Hocam ama baksanıza böyle bir konu ben hayatımda görmedim kent trilyonda bir olasılıklan bile bisikletiniz yolda durduk yere böyle olmaz . konu kirliliği yaratıp insanların akıllarını çeliyorsun konuyu açan arkadaş senin buna hakkın yok

Ekşisözlük tarzı bi troll vakasıyla karşı karşıyayız. Don't feed the troll :)

@Ahsen Okyay

Mazgalda biçerdöver gizlendiyse eğer gelebilir bu duruma, evet :D

Bu bisiklet çok ciddi bir kaza geçirmiş. Böyle ciddi bir kaza sonucu inanın bisikletinizi düşünmezdiniz. Mtb de olsa çöp olurdu. Ayrıca sanki kaza dışında işkence de edilmiş gibi duruyor :)

Düzeltme : imla

bunun sahibi yasıyorsa çok sanslıdır

Geri