Scudo Sports

Bu pist bisikletçileri insan değil...

Single speed ile fixed gear hız konusunda aynı mıdır aynı kadans oranıyla, frenleme dışında bir fark var mı ?

Scudo
Sağdaki adamın bi ara ayakları kayboldu sanki :D Hani videolarda x2, x4 şeklinde hızlandırmalar olur ya :D bir anda x10 hızına sarmış gibi olmuş :D :D Süperdi... Paylaşım için çok teşekkürler :)

bazen mtb ile denemelerim oluyor bu şekilde kombinasyon uygun olduğu için 3'lü en düşük ayna yaprağı 22 ruble sanırım 11/34 olmalı saymadım ama ... bisikletçi tabiriyle 1'in 1'rinde çeviriyorum tüm gücümle yok abi yine böyle olmuyor bu adamlar
başka bir boyuttan :D

Dizimde vida ve bilimum platin var. İnanın ameliyat ve fizik tedavi öncesi hiç bu kadar gerilmemiştim:boese157:

İlizyondur ilizyon:cool:

Yazilan yorumlari tekrar okuyunca soyleme geregi duydum zaten teker bostayken ve disli free hub iken yapilacak durum degil, yapilamaz. Fixed gear in bir guzelligi daha. Kondisyon bisikleti ile spinning bisikleti gibi birinde 150 devir yapiyorum digerinde 185 e kadar ciktim alet catirdadi biraktim

http://www.radiodresden.de/uploads/pics/Erdgasteam.JPG

Soldaki, takım idarecisi Michael Hübner. Yarıştığı yıllarda belim gibi bacakları vardı. Bir de şu gençlerin bacaklarına bakın. "İnsan bacağı mı" dedirtebilir.

http://farm5.static.flickr.com/4135/4858939891_9b5a275779.jpg

Ben bu adamın(M. Hübner) bir yarışta gidonu koparttığını gördüm.
Hikayesi de çok ilginç. O zamanlar Japonya' da keirin yarışında alüminyum gidon kullanılıyordu. Hübner illa çelik kullanmak istiyordu. Protesto amacıyla alüminyum gidonu koparttı.

Bu arada dünya rekoru 271 t/m Manfred Nüscheler' e ait, 1990 yılından kalma eğer hala kırılmadıysa.

@ihtiyar

Peki Keirin yarışlarında o dönemde de özel sağlamlık testine tabi tutulmuş NJS sertifikalı komponentler kullanılmıyor muydu? Alu bir b123 bile olsa bu eğer ki üstüne üstlük NJS olduğunu da var sayasak iyi kopartmış diyebiliriz.

@Dogukanaksu

NJS nin yürülge giris tarihi 1957 imis. Alüminyüm kullanmasini isteyen zaten Japon Federasyonu. M.Hübner' de o sertifikanin normal insanlar(!) icin oldugunu göstermek istemisti herhalde, gidon bogazi dayanmadi asilinca!:):)

Geri