Arkadaşlar spdye geçmek istiyorum da, ayakkabıyı sıfır alacağım ama pedali ikinci el almayı düşünüyorum, bir tane buldum ama bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi, bu pedalın ve kallerin durumu nasıl, iş görür mü? Teşekkürler
Yok bi video yeterli olur millerde bi yamukluk varsa diye çok zordur ağır bi kullanıcı değilse alacağınız hiç problem olcağını sanmam mtb spdler bile zor eğilir yani ben sadece bilginiz olsun diye söyledim alcağınız kişi elinde tutarken çevirip video çekerse yamukluk varsa farkedilicektir yani @taner07
kallerin durumu guzel gorunuyor su halinden cok daha sefil bir duruma dusup hala kullanabilir oluyorlar. pedala takarken cikan "tak" sesi gelene kadar problem yok
mil yamuklugunun yanisira, uzerinde yuk yokken farkedilmesi biraz zor olur ama bilyalarin durumu hakkinda bilgi edinmek icin dondurdugunde garip sesler cikmamali ve takilmadan yumusak bir donusu olmali. tabi mumkunse en temizi pedali takip ufak bir tirmanis yapmak pedal hakkinda guzel bir fikir verecektir.