Scudo Sports

Bu pedalın durumu nasıl?

Durumu nasıl?

• Gayet iyi durumda

• İdare eder

• Kötü

• Toplam katılım
    3

taner07

Forum Bağımlısı
Tepki
4.255
İsim
Taner Yılmaz
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar spdye geçmek istiyorum da, ayakkabıyı sıfır alacağım ama pedali ikinci el almayı düşünüyorum, bir tane buldum ama bilen arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi, bu pedalın ve kallerin durumu nasıl, iş görür mü? Teşekkürler :)

upload_2015-9-21_17-22-13.png

upload_2015-9-21_17-22-25.png

upload_2015-9-21_17-22-36.png

Scudo
Şöyle bir bakıyorum benim kullandığım pedalla aynı ben 1 ayda daha fazla eskitmişim :O

• Beğen
Tepkiler: taner07
Gayet güzel kullanılmış temiz fiyata göre alabilrisiniz kapalı aksamda milde bi yamukluk yoksa alabilirsiniz temiz görünüyor

@efeyuceer Böyle bir sorunu varsa, kullanmadan anlamak mümkün olmaz sanırım onun sözünü kesmek lazım o zaman :)

Yok bi video yeterli olur millerde bi yamukluk varsa diye çok zordur ağır bi kullanıcı değilse alacağınız hiç problem olcağını sanmam mtb spdler bile zor eğilir yani ben sadece bilginiz olsun diye söyledim alcağınız kişi elinde tutarken çevirip video çekerse yamukluk varsa farkedilicektir yani @taner07

• Beğen
kallerin durumu guzel gorunuyor su halinden cok daha sefil bir duruma dusup hala kullanabilir oluyorlar. pedala takarken cikan "tak" sesi gelene kadar problem yok :p

mil yamuklugunun yanisira, uzerinde yuk yokken farkedilmesi biraz zor olur ama bilyalarin durumu hakkinda bilgi edinmek icin dondurdugunde garip sesler cikmamali ve takilmadan yumusak bir donusu olmali. tabi mumkunse en temizi pedali takip ufak bir tirmanis yapmak pedal hakkinda guzel bir fikir verecektir.

• Beğen
Geri