Scudo Sports

bu pedalar nasil?

utku bayburt

Daimi Üye
Tepki
76
Bisiklet
Trek
asagidaki linkteki pedallar icin ne dusunursunuz acaba?49 euroya degermi?model hosuma gitti ama ozellik olarak nedir ne degildir hicbirsey yazmiyo.

(link)

Scudo
Çok şık ve hafif gözüküyorlar, alabiliyorsanız alın bence, tam bir tasarım işine benziyor...

Bence ağırlıklarıda iyi, fiyatına göre, ondan siyade renkleri ve tasarımlarıda çok güzel, gerçi bisikletin en çabuk eskiyen parçası ama olsun...:D

• Beğen
Tepkiler: utku bayburt
evet tasarim cok sik agirliklari da fena deil sanki biraz arastirdim az once.alacagim sanirim:)tesekkurler yorumlariniz icin!

Bi benzerini ben kullanmaktayım , ürünü ebay üzerinden aldım . Görünüş olarak oldukça benzemekteler.Örnek olarak bi tanesinin linkini ekliyorum.Sadece resmine baktım aralarında özellik farkı varsa bilemiyorum ;

(link)

bunlar 20 gr falan daha hafif.cok şıkmış bunlar da.tasarim olarak benziyolar evet.memnunmusunuz peki?

Pek ağırlık takıntım yok ama hafif olması tabiki artı , ben beyazını kullanıyorum ayrıntılı resimlerini profilime bakarak bulabilirsiniz.Pedallardan memnunum hiçbir şikayetim yok.Tabi bir pedaldan ne kadar sikayet edilebilir orasını bilmem.Daha sanırsam 500 km filan oldu aldığım.Ayrıca sizin verdiğinizin boyutlarını bilmiyorum ama benim ki birazcık küçük.Tabi bir sorun teşkil etmiyor sadece alışmak gerekiyor.

bu pedallrin monte edilen kismi yani ayna kola giren kismi standart oluyor dimi?her aynakola uyum saglarmi yani?

Ben standart diye biliyorum , başka bir çeşidi yok heralde.Aynakol hangi model ?

bisikleti aldigimda ustunde vardi.baslangic serisi bir suntour.ama tam modelini bilmiyorum.bisikletim yanimda deil su an bakamiyorum da.ama sizin dediginiz gibi olma ihtimali yuksek bence de.cunku pedallarin ozelliklerinde o tarz bir bilgi yoktu.

Sorun olmaz alabilirsiniz.Ben de aslında %99 eminim ama olur ya bilmediğimiz bişe çıkabilir.

• Beğen
Tepkiler: utku bayburt
Geri