Scudo Sports

Bu pazar eskişehirde bişiler yapsak katılım olurmu ?

Scudo
Pfff ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Selçuk abi bu gün online olmadı hiç olsaydı Saat bulusma yeri bişiler yazardı.
Pffff ......:(

Arkadaşlar 3 kişi olmuşsunuz ne duruyorsunuz, kendiniz bir şeyler yapsanıza ? Beklemeyin vatandaşı. Siz organize edin, çıkın yola gelebilen gelir ;)

Biz Oktay abi ile, 1 saat sonra (05:00) yola çıkacağız. Bozuyük ve biraz daha ötesine gidip, inegölden gelen ekibi karşılayacağız ve Eskişehir'e geri döneceğiz. Tahmini 100 km mesafe olur. Bakalım nasip...

varmı bi etkinlik ya ben de geleyim..

gerci siz ler baya erken falan cıkıonuz evde pc olmayınca dogru duzgun iletişimde kuramıyom

akşama bişi yaparıs veya her an gidebiliriz bile deseniz ben varım ona gore

beyler eskişehirliler bi uyanın had iyaw yaz bitii bi dogru duzgun gezi yapamadık

Kusura bakmayın arkadaşlar size katılamadım. bisikletimle yola gitmeye hazır hssetmiyorum kendimi henüz. kondüsyon olarak çok düşüğüm. bide bu aralar iş güçle başım yoğun. inşallah bi ara size katılıcam

Geri