Scudo Sports

bu pazar bişiiler yaptık eskişehirde!!!

@barhay

Geçen sene İstanbuldaydım Barboros ama artık Eskişehirdeyim...avatarımda resmi görünen ufaklık dünyaya geldi,ismide Mazhar...
:)
Seninde evlendiğini duymuştum,gerçi baya bi zaman geçti galiba ama tebrik ederim...:) inşallah yine bigün pedallarız...

• Beğen
Tepkiler: Kir-pi
Scudo
@kir-pi

oratalaman benimkinden bir km yavaştı acaba neden ya geziye gelenlere sorıyım bari biz kim yetişssin die bekledik bilen var mı yada rampalarda kim gözden kayboldu ?

@zafer sidal

yayın ve yapım bana ait zafercim ben teşekkür ederim geldiin için bakkal olmasaydı seni çiğ çiğ yerdik yada yandaki kızzların mangalını ödünç isterdik muhabbet olurdu aslında iyide olurdu nie bana engel olmadınlem bakkala gidem diince söle bakam senin yüzünden kaçırdık muhbbet imkanını olay sayende kızların bizi kesmesile sınırlı kaldı :)

@todiefor

bakalım büyük ihtimalle gideriz ama katılıma bağlı
artı gidilecek güzergah konusunda kafamda soru işaretleri var bi yerler önerinde oraya gidelim gidersek

@bozuk_para

SeN aç konuyu şimdiden gelcekler belirlensin 5 gun öncesinden sonradan haberim olmadı yok o gün planım var muhabbeti olmasın hem orda gelcek kişilerinde görüşlerini alırız ??

@todiefor

yazılıkaya olabilir gördüğüm kadarıyla oraya daha giden olmadı?

@extremum
adi naptın ya yazılıkaya burdan nerdeyse 70 km:eek: uzaklıkta ve yolu yeni asfaltlandığı için çekilecek bi yol deil bence:D o yüzden giden olmamıştır;)

@extremum

dostum seyitgazi yolu bize uymuo malum yol bisikleti abilerde sağolsun yaptıkları yol yoldan başka herşeye benzio yazılıkaya ii fikir aslında
seyitgazi yolu dışında gidilicek yolvarsa yol bisikletile gidilicek olabilir gidebiliriz ::)

@zafer sidal

alternatif bi fikir olsun dedim, çünkü hep aynı yerlere gidiliyor, değişiklik iyi olur, gruba uygun olması gerekir tabi, değişik fikirler olması tercihimdir

beyler duyural bölümüne konu açtım ordan defam edelim

@mazhar

Allah analı babalı büyütsün.. Hoşgeldin mazhar:)))

doğru duymuşsun . teşekkur ederim ... pedallıcaz inşallah.. en kısa zamanda ...

selam arkadaşlar bende Eskişehirliyimde ben size bir öneride bulunucaktım eskişehir sakarılıca kaplıcaları var çok güzel bir yer biz gittik.giderken yorulmadık ama gelirken yokuşlar çok yordu.

önemli değil eğerki gidecekseniz muttalıp yolundan gidin ama mutalıplara dikkat edin.biz gittiğimizde önümüzü kesmişlerdi.sigara falan istediler.ama bizim teyze oğlu boksör olduğundan hepsini halletti.
boksör derken lisanslı sporcu nasıl bişey oluyo bende tam bilmiyorum yanlış bilgi vermiyim

@bahadır26

eyw sağol merak etme bu ilk kez gidişim olmıyacak

@Mesut Girgiç

: ) biz teşşekür ederiz abi hazırlıklara başladık bile yanlız bu seferki biraz sulu olabilir : )

Geri