Scudo Sports

Bu patlak önleyici nasıldır ?

Emre Sertkaya

Daimi Üye
Tepki
91
Bisiklet
Kron
(link) Kullanan veya tanıdıgı kullanan var mı ? İyi midir ? Kucuk çaplı delikleri kapatsın yeter .( diken gibi ) .

EDİT : Ürün stokta yokmuş hay dikkatime benim . Neyse arkadaslar bunun gıbı markası pek duyulmamıs sıvılar nasıldır iş görürmü ?

Scudo
slime dısında varmı onerebılecegınız patlak onleyici sıvı ? joe's marka varmıs galiba

Sıvı olması şart mı? Ben iki yıldır Zefal patlak önleyici şerit kullanıyorum, daha bir kez bile lastiğim patlamadı.

• Beğen
Tepkiler: Emre Sertkaya
@Gokalp Gokmenler

2 yılda lastiğin patlamaması çok güzel . Ama kimisi tekerin bir yere carpması durumunda veya havanın yeterlı basılmaması sonucu şeritin kaydıgını soyluyor . Siz ne diyorsunuz bu duruma ? Bu şeridi dış lastıgin iç kısmına yapıştıran da varmış siz nasıl yerleştirdiniz ? mtb için 26"lık bu uygun galiba (link)

@Emre Sertkaya

Ben 2 sene önce ilk aldığımda bir kez iç lastik ile dış lastiğim arasına yerleştirdim, yapıştırmadım, o gün bu gündür duruyor orada hiç sıkıntı oluşturmadı. Hiç lastik patlamadığı için hiç sökmedim o günden beri. Evet benim patlak önleyici şeridim sizin gönderdiğiniz linkdeki patlak önleyicinin aynısı. Bende 2 sene önce 35 TL'ye almıştım.

• Beğen
Bu başlıkta sorulan ürünü kullandım.

Dikenler için iş görür, memnun kalmıştım.Ancak çok yapışkan, lastik havası inerse katlanmamasına dikkat etmek lazım yoksa iç lastik kendi içinden yapışıp kullanılamaz hale geliyor.

Ürün azaldıkça ara ara yenisini doldurmak lazım.Ve o iç lastik elden çıkıyor, tamamen sönerse yama yapılamıyor(içten yapışmadan dolayı).

• Beğen
Geri