@bacobaba39
Aslında her patlak önleyici sıvı aynı hammaddeden mamül değil.
Patlak önleyici sıvılar temelde ikiye ayrılıyor:
1. Lateks bazlı olanlar
2. Lifli partikül bazlı olanlar
Lateks bazlı sıvılar lastikte kalıcı onarım da yapıyor. Yani yamadığı yerin üzerine ekstra yama/tamirat yapmak zorunda kalmıyorsunuz. Lifli partikül bazlı olanlarsa patlağı geçici bir süre yamıyor, lastiği kullanmaya devam etmek için patlağın üzerine yama/tamirat yapılması gerekiyor.
Benim bu tür ürünlerle ilgili okuduğum şikayetlerin hemen tamamı lifli partikül bazlı olan sıvılarla ilgili. Bu biraz da yanlış kullanımdan ve bilgisizlikten kaynaklanıyor. Geçici bir çözüm sunan lifli partikül sıvıları kullanıp "bu da hiçbir işe yaramıyormuş" diyen çok insan var. Bu yüzden amaca uygun doğru ürünü seçmek lazım.
@kasimpasabisiklet Ne yazdığınızın farkında değilsiniz sanıyorum. Benim herhangi bir firmaya kin veya sempati duymamı gerektirecek bir durum yok ortada. Kullanıp memnun kaldığım bir ürün var, bununla ilgili görüşümü dile getirdim.
Sizin yaptığınız şey etik değil; bu konudaki sözümün arkasındayım. Bizzat kullanmadığınız, tecrübe etmediğiniz bir ürün hakkında etraftan duyduklarınızla yorum yapıyorsunuz, hemen altında da "bizim de böyle bir ürünümüz var" yazıyorsunuz. Türkçe bilen her insan bu yazdığınızdan, rakip ürünü kötüleyerek kendi ürününüzü ön plana çıkardığınız anlamını çıkarır. Hani kullanıcı olarak bu yorumu yapsanız, "Slime kullandım hiç memnun kalmadım, bunun yerine X marka ürünü kullandım çok daha iyi" deseniz yorumunuzun bir değeri olurdu, ama siz üretici ve satıcı bir firma olarak rakip markayı yerip kendi markanızı övüyorsunuz. Ben de diyorum ki, bu işe yergiyi karıştırmayın; sadece kendi markanızı övün.