Shimal Elegance Revenge Dağ Bisikleti
Kadro: 26 inç MTB Aluminyum
Maşa: Amortisörlü Aluminyum Crown
Vites Takımı: 21 SPEED INDEX
SHIMANO TY-18 Ön Arrtırıcı
SHIMANO TX-51 Arka Arrtırıcı
SHIMANO RS-41 Grip Shifter
Ruble: SHIMANO TZ-07
Direksiyon: PROMAX Aluminyum REVENGE
Direksiyon Boğazı: PROMAX Aluminyum
Fren Elciği: PROMAX Aluminyum
Vites Takımı: 21 SPEED INDEX SAIGUAN
ÖN / ARKA Göbek: ASSESS
ÖN / ARKA Disk Fren (ARKA DİSK kilitlenebilir) (Mekanik disk frenler)
Lastik: INNOVA 26 x 2.35
Zincir: KMC Z-50
Çift Kat (double wall) 24 Telli Aluminyum Jantlar
kadro 4,5 kg ve fiyatı 450 ytl acaba hidrolik disk frenler daha iyi derseniz hidrolige çevirebilirmiyiz ve maliyeti nekadar olur çevirmenin kullanım amacım şehir içinde uzak yerlere gitmek ve hız tabiki bu bisiklet yerli bir ürün.
Yoksa arkadaşlar benim eski biskletin kadrosunu alıp (Hafif sayılabilcek bir kadro tam kgsunu bilmiyorum italyadan gelme bir bisiklet Grımper markası amortisörsüz bunu ön ve arka hidrolik disk fren ve ön amortisörlü hız yapabilcegim ve şehir içi uzun yol katedebilcegim bir bisiklet haline getirmek dahamı cazip uygun olur??
Kadro: 26 inç MTB Aluminyum
Maşa: Amortisörlü Aluminyum Crown
Vites Takımı: 21 SPEED INDEX
SHIMANO TY-18 Ön Arrtırıcı
SHIMANO TX-51 Arka Arrtırıcı
SHIMANO RS-41 Grip Shifter
Ruble: SHIMANO TZ-07
Direksiyon: PROMAX Aluminyum REVENGE
Direksiyon Boğazı: PROMAX Aluminyum
Fren Elciği: PROMAX Aluminyum
Vites Takımı: 21 SPEED INDEX SAIGUAN
ÖN / ARKA Göbek: ASSESS
ÖN / ARKA Disk Fren (ARKA DİSK kilitlenebilir) (Mekanik disk frenler)
Lastik: INNOVA 26 x 2.35
Zincir: KMC Z-50
Çift Kat (double wall) 24 Telli Aluminyum Jantlar
kadro 4,5 kg ve fiyatı 450 ytl acaba hidrolik disk frenler daha iyi derseniz hidrolige çevirebilirmiyiz ve maliyeti nekadar olur çevirmenin kullanım amacım şehir içinde uzak yerlere gitmek ve hız tabiki bu bisiklet yerli bir ürün.
Yoksa arkadaşlar benim eski biskletin kadrosunu alıp (Hafif sayılabilcek bir kadro tam kgsunu bilmiyorum italyadan gelme bir bisiklet Grımper markası amortisörsüz bunu ön ve arka hidrolik disk fren ve ön amortisörlü hız yapabilcegim ve şehir içi uzun yol katedebilcegim bir bisiklet haline getirmek dahamı cazip uygun olur??