Scudo Sports

bu oyunu paylaşmadan edemedim huyum kurusun

vet06

Üye
Tepki
1
(link)

yaklaşık 1 senedir oynayıp acayip sevdiim bir oyunu sizlerle de paylaşmak istedim

linke tıkladıınız anda belkide şu ana kadar oynadıınız en ii browser oyununa kayıt yaptıracaksınız

zaten geçen senenin en iisi seçildi oyun

oyunda farklı özelliklere sahip 3 ırk var birini tercih edip oyuna başlayabilirsiniz ama gerçekten bağımlılık yapıo

o yüzden tavsiyem ögrenci olup da vermesi gereken önemli sınavları olanların uzak durması

tek sıkıntı oyunun başlangıçta yavaş ilerlemesi ama uygun desteği alırsanız daha hızlı gelişebilirsiniz

gelen arkadaşlar server 5 ten kuzeybatıdan köy alıp tatlar köyüyle bağlantıya geçerler ise her türlü yardımı da yaparım

size şimdiden ii oyunlar

(link)

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Scudo
yardim alinca sömürge oluyormuyuz? yoksa işbirligi ile koloni mi kuruyoruz? Tskler

www.caribicislands.com ben de buna ve www.civ-online.com 'a dadandım bu ara. Karayip korsanları daha güzel. Çok fazla vakit almıyor. Diğerlerine göre daha hızlı gelişme var.

Ogame ve travian aşırı bağımlılık yaptığı için pek tavsiye etmiyorum.

Geçen ay, bağımlılık yapmayacak, eğlendirici, ciddi grafikli bir online oyun projesi planladık ekip olarak, başlamak üzereyken proje direkten döndü. Hayırlısı. :)

üye olmadan önce bir kez daha düşünün...
gençsiniz, çoluk çocuğunuz vardır belki, size ihtiyacı olan insanlar olabilir :)
bisiklet, açık hava, spor :D

@hammurabi

Bu tarz oyunların çoğu millet eğlensin diye değilde milleti bağlayalım, rayting yapalım, reklamdan para kazanalım mantığı ile yapılıyor malesef. Sonuç binlerce ogame, travian bağımlısı. :Skull-175 Ogame oynayıp, bağımlısı haline gelip devletten yardım isteyen bile görmüştüm, durum vahim yani...

Buna, insanların sömürülmesine kızarak bir oyun projemiz olmuştu ama son anda vaz geçtik...

Eğlenmek araçtır, amaç değil. Malesef bunu unutuyoruz bazen :(

Ben üye oldum;ama pek oynayacağımı zannetmiyorum...
Bu kadar bağımlılık yapabileceğini bilmiyordum...
Bir daha girmeyeyim en iyisi...:)

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
@ismailofli

Uyarımın işe yaradığına sevindim. Aman diyim vakit çok değerli ;) Eğlenmek için çok daha güzel araçlar var.

• Beğen
Tepkiler: ismailofli
@eYa

Ogame oynayıp bayram sabahı vurulanlar da oluyor arada :D

• Beğen
Tepkiler: eYa
@sarda

Yahu adam bayram namazına müteakip benim cenaze namazımı ayarlamış :D :D :D Özel mesaj attım, abi dedim "namaza da mı gitmedin Ogame oyanacam diye.." Gittim de gelince bir bakayım demiş. Bana dalmış.. İlk bayramlaştığı varlık Ogame olmuş.

Anladım ki bu kadar bağımlılık yapıyor. O vakit bıraktım :Skull-175

@castelloterminator

o game başka bir dünyadır. klan savaşları vardı birde bu tarz köyün filan oluyor. bitefight vardı vampir ve kurt adam savaşları hepsini denedim valla hepsini bıraktım bıkıyor insan

ne o-game,ne silkroad,ne ultima online,ne knight online,ne bu oyun,ne bite-fight hiçbirini oynamadım ve ileride de oynamayı düşünmüyorum:D
ben sadece LİVE for speed ve cs oynuyorum(online):)

forumumuzda travian oyuncuları var mı acaba merak ettim.

@Murat REİS

olmazmı bn varım ama ne zamandır giremiyorum şifremi unuttum :)

Geri