Scudo Sports

Bu nedir acaba?

Scudo
Bende öyle düşündüm ama bisikletin hiç bir yerinde ampul vs görmeyince farklı bişey olarak düşündüm cevabınız için teşekkürler

@Edip Dinçer
[emoji2] Bizim için durum vahim. Yaş aldı başını gidiyor demektir...

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
O bir dinamo yaz akşamlarımın eğlencesi. Ne kadar kaliteli olursa o kadar iyi güç üretimi sağlar. Sesini bile duyar gibi oldum çok yaşlanmışım.

• Beğen
Tepkiler: Cem Tunç
Eski bisikletimlerimden hatıra iki tane dinamom var. Ben de yaşlı hissetmeli miyim bu yaşımda acaba? :(

pinokyo bisikletimin üzerinde vardı :)

Gündüz ayırır gece janta yapıştırıldık.
Ama cidden pedali ağırlaştırırdı.

Kucukken bende kullanmistim. Nedense ampul dayanmiyordu. ozamanlar cok hizliydim heralde, yuksek voltajdan patlayiveriyordu ampul:)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
dinamo arkada.öne dogru internal cable sistemle elektrik aktarimi saglaniyor.dinamonun getirdigi ekstra yuk,fazladan yirmi kusur vites sisteminden vazgecilerek ustaca dengelenmis.biz dinamoyu one takardik.bu caglarda anlasilabilecek bir arac: aerodinamo

ne kadar hız o kadar ışık tabirinin hayat bulduğu parçadır o.

abi 16 yaşındayım ben de biliyorum yaşlanmadınız korkmayın :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Edip Dinçer
Nostalji kişiyi diri tutar kişi yaşlandığını düşünerek zamanını iyi değerlendirir :)

SpinPOWER I4 iPhone 4 Bicycle Dynamo Charger isimli dinomoda iphone şarj ediyor. Şöyle kocaman birşey.

http://www.fotoyukle.net/?di=V3ET

Resime dikkatli bakın arkadaşlar eski ama etkili bir güvenlik önlemide mevcut tabi zamanına göre...

@sinan sertkaya
Hangi fotoğrafa? Ben bir şey görmedim.

Dedemin kontra pedal bisikletinde önümü daha fazla aydınlatacam diye bir heves çiroz bacaklarımla ne yüklenirdim be :agla:

Valla dinamoyu bilmeyen birinin mesajını görene kadar sıkıntı yoktu, şimdi ise yaş itibariyle içim sıkıldı biraz :)

Geri