Scudo Sports

Bu ne bisikleti?

@uslsyTamam boy konusuna bir şey diyemem. Aslında hepimizin yaptırması gerken bir şeydir Bike fit. 300 400 liradır. Siz arkadaşların verdiği linklerden uygun ölçüye bir bakın lütfen. Aklınızda şüphe kalmasın. Aslında bu ölçülere sarın almadan önce bakmak lazımdı ama bunu da çoğumuz yapmıyoruz malesef. Sorun değil. Halledilir. Belki de uygundur.

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Scudo
Trekking diycem ama amörtisör yok

• Beğen
Bu bisiklet psikolojisi bozuk , kisilik bölünmesi yaşayan bir mtb dostum.
Belki zaman zaman onu bir dag basina , cicek ve çam agaclarinin kokusunu içine cekmesi icin birakip hafta sonu bitince geri almalisin.
Gercekten konu bir tuhaf ne yanit verecegimi sasirdm. Bence acemi insan dogru soru soruyorsa ilerleyebilir .
Almisin mis gibi bmx bsiklet "doktor bu ne?" diyosun.
Yol bisikleti bu :D

@SonSelim

İç bacak boyu 81cm. YOl bisikletine mi bakıcam sehir bisikletine mi?

@SonSelim Valla kırmaymış. Şimdi ölçtüm. İç bacak boyu 81 cm. NE bisikleti olarak bakıcam. Kafa gitti. Kırma bisiklet diye başlık varsa ona bakayım :D

@SonSelimO değil de araya çiçekler kuşlar böcekler girmiş. Mario hocam şiir tadında döktürmüş gene. Çam dibi olmayaydı iyiydi. Çamdibi tehlikeli

• Beğen
@mariokaldato Travma terapistiyim. Geldi psikolojisi bozuk yine beni buldu iyimi :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Şeffaf "Acemi insan doğru soru soruyorsa ilerleyebilir" diyor. Sordukça da kafa daha çok karışıyor. Şu kadro boyu konusundaki gibi. Erdoğanlar'ın yanlış yönlendireceğini düşünmüyorum ama siz yine de tekrar bir görüşün kendileriyle. @uslsy

@uslsy specialized’in giriş seviyesi hibrit bisikleti.
Şehir içi ulaşım için ve gezi için ideal. Çamurluk ve bagaj delikleri mevcut, dik ve rahat bir oturuş sağlıyor. Üzerinde dağ bisikleti seti olan Altus var. 32 tel jantlar 500 kilo bile taşır! Belki de tek eksisi, frenlerin çok iyi olmayışı

Hep bacak boyu diyoruz. Peki diyelim Avrupalilardan bacak boyunuz kısa, Ama gövdeniz uzun. Ama uzanma mesafeniz? Atıyorum sizinle aynı bacak boyu olan Avrupaliya 54cm uzanma ve 80cm gidon yuksekligi idealken. size 56cm 82 cm ideal. Sele boyu ayarı cok geniştir ama gidon o kadar degil. Ayrıca Specialiezed Amerikan markası Binbir cesit insan var

• Beğen
Tepkiler: kerem E ve uslsy
Şimdi aşağıdaki videodaki 3 tip ölçümü de yaptım ve videoda söylenen ayarları da uyguladım.
Herşeyiyle bu M kadronun bana tam cuk diye uyduğunu düşünüyorum.
Yarın spor amaçlı ortalama 1.30 saatlik bir kullanım olacak. O zaman herşey ortaya çıkar.
Deneyimlerimi sizin paylaşacağım.

Bilgi veren ve zaman ayıran herkese çok teşekkür ederim.
Hepinize tekrar merhaba. :)

@rkurtcu

Valla bu videodaki arkadaş çok güzel anlatmış. 3 yönlü ayar ve ölçüm yapıyorsunuz. Bundan iyisi şamda kayısı derler. Bir izleyin siz de ihtiyaç olduğunda işe yarar.. Yarın boşa Erdoğanlara gitmekten kurtuldum. Videoyu yapan arkadaşın ellerine sağlık.

Amatörüm, Katlanırcıyım ama tek kelimeyle "Enfes" bir bisiklet sahibisiniz. İyi günlerde kullanmanızı dilerim. Keyfini çıkarın Sipesyal İzzet'in.

• Beğen
"fitness" ya da "trekking" olarak isimlendiriliyor bu tipler genelde. haftasonu gezmesi, şehir içi markete, pazara gitme vb. için kullanışlı.

@Ozy

İyi bari markete pazara gitmek için bir aracım oldu artık.. :D

• Beğen
Tepkiler: Ozy
Parçalarına baktığımda dağ bisikletinde kullanılan bizzat dağ bisikleti için üretilen parçaları takmışlar bu da onu hibrit yapat turda rahatlıkla kullanabilirsin gibime geliyor

@mariokaldato
Hahha. Süper fakat bir hibrit sahibi olarak be ne ayağım çözemedim. Bu arada bisikleti bugün bi 1.30 saat spor amaçli kullandım bayıldım. Yazıcam onunla ilgili bir post kahvaltımi ettikten sonra.

Bugün çok keyifli bi 1.30 saat saat 31km geçirdim. Buna dair yorumlarımı şuraya yazdım. 3 Kuruşluk MTB sonrası 10 Kuruşluk Specialized Sirrus Yorumu

Bu bisiklet bir saykilkiros mtb

• Beğen
Tepkiler: makifir ve uslsy
Geri