Scudo Sports

Bu nasıl bir alet bu nasıl bir trial

mrb hocam tamda ben bunu arastırıke n konusuluo mus zaten burda .. hey bılen var mı nerden temın ederız bu hareketlı alettten .... bılen var sa yazarsa sevınırım .. hadı saolun *

Scudo
berhabalar ben foruma yeni basladımda yeni konu açıp foto koymak istiorum goruntu ekle var basıyorum kutucuk çıkor ve adres soruor oraya ne yazmam gereklı yarımcı olursanız sevinirim :) paylasımlarınız için teşekkürler

bırakın beyler artık askerı arac felan hıakyesını alıcan orduya bunlardan salıcan dusmanın uzerıne valla delımı lan bunlar :D

emır oraya ılk basta bedava bır fotoraf yukleme sıtesınden ornegın upload foto gıbı oraya fotorafını yukluycan ordakı adresı kopyalıcan adres yazan kısma

daha önce izlemiştim..o zaman da cok sevmiştim..süper bir video..

çok iyi be abi :)

müjdeler olsun HUSQVARNA türkiyeye geldi yani vidyodaki amcanın yaptıklarını yapabilen dünya şov ve motocros şampiyonu marka; 125 cc iki zamanlı husqvarnayla yetenek varsa bu hareketler yapılabiliniyorhttp://www.husqvarna.com.tr/cr_125.php

Honda v.s. bu sporda yokken bu firma vardı...Trialcıların "es" geçemeyeceği bir imalatçı ve trial imalatında ilklerin firması:
(link)

bir video da benden...
(link)

@Selçuk Çilek

Trial da Honda yokken iki marka vardı biri daha sonra aklıma geldi...
1980 in dünya şampiyonu..daha sonrada şampiyonlukları var...İspanya, Barcelona kökenli bir firmadır...
MONTESA
(link)

bu bir cross hatta yarışmaları yapılıyor.bunun diğer crosslardan tek farkı selesinin olmaması ayakta denge kurmak;)

arkadaşlar bu bildiğiniz bi mtor belki eurosprtta rastlamışınızdır bunların yarışları olu böle çok buyük kayaların fln üstünden geçiolar ayağını yere koymak yasak zevkli bişey ben denk gelirse seyrediorm eurosportta ayrıca bunların lastik havaları çok az oluor

Yanlis anlamadiysam buradan mesajim silinmis:D
Kim sildiyse sacmalamis...
Gayet forumun sorunlarindan bir tanesini one surdum...
Bilincsizce laf kalabaligi yapmak ve bir bilgi kaynagi olan bu forumda o bilginin ulasimina engel teskil etmek....

Tekrar yaziyorum...
Konularin basindan en azindan sayfaya goz gezdirerek okuyun ki gorun neler yazilmis...
Aaaa diyin sonra..Yazacaktim ama yazmis zaten adam aciklamista ohooo butun ozelliklerinide koymus falan diyin ne bileyim forum bu iste...
Okuz-Tren iliskisi icinde bakmamak lazim...

Kolay gelsin

walla pedal aradım ama yok :D helal ossun hacıı.. yanlız burası galiba türkiye değil.. neresi sorması ayıp...

Geri