Scudo Sports

bu mtb nasıl

Scudo
merhaba bence bu bisiklet fiatına göre iyi değil önelikle mekanik diski boşver ya biraz araştır meaknik disk kötüdür alacağın bisiklet ya v frenli olun yada hidrolik disk kadrosu çelik ağır bir bisiklet aktarıcısıda tourney biraz daha iyi bişeye bakabilirsin

ama ben yaylaya falan gitmeyi düşünüyorum haliyle yağmur çamur onun için mekanik diske bakıyorum ama v fren de olsa fazla fark yapmaz.

scottlar güzel diyorsun da arkadaşım 400 liraya scottu kim bulmuş ki ? soruya gelirsek mekanik disk ve çelik kadro seni bisikletten soğutmaya fazlasıyla yeter onun yerine salcano ng 650 ya da bianchi speed 4000 modeline bakmanı öneririm

scoot un güzel olduğunu biz bilmiyorduk kardeş soğolda adamın 1000 - 2000 lira bütcesi olsa 400 tl lik bianchi için fikirlerimizi sormazdı dimi ?

Bütçe buysa gayet yeterli bisiklet. Kalkıp 400 TL tutarında bisiklet bakan arkadaşlarımıza da Scott önermenin de esprisini çözemedim. Gerçi bu forumda ben 600 TL tutarında bisiklete bakana "kendince" makara çevirip 12.500 TL pahasında bisiklet öneren de gördüm.

Bütçe arttırma şansınız mevcutsa rakamı belirtirseniz bir tık ötesinde bisikletler önerenler olacaktır. Seçiminizde bol şans.

Başlangıç için ideal ama bana sorarsan salcano almanı öneririm :)

Bütçeyi biraz çıkarsan iyi bisiklet alabilirsin.500 tl civarı v-fren kron xc 250.Tavsiye ederim. Disk fren takıntın varsa (link) veya (link)

bilmiyorum elimdeki beldeyamayı satabilsem bütçem biraz artacak da..

@Erdem Topal

ben ilgileniyorum bisikletin resimleri varmı ve nekadara satıyosunuz?

Arkadaşlar elimde kron xc1000 marka bisikletim var, satmayı düşünüyorum. Bakımlıdır. İlgilenirseniz iletişime geçelim.

Eğer çok dağda bayırda kullanmayacaksan ümit evolution öneririrm sana.Fiyatı 400 liraydı en son.Peşinde dahada inerler tabi.Alüminyum kadrolu olması sebebiyle bianchi den daha çok tercih edilebilirliği var bence

Geri