Scudo Sports

Bu lastiğin neyini ölçer?

Scudo
Ağırlığını :)

Hayır hayır buldum, hızını:cool:. Lastiğin içindeki hava basıncını ölçüyor.Dikkatli bakarsanız 1 Bar'ın 14'e tekabül ettiğini görebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Bence jant kalinligini

Üflendiği zaman inç olarak çapını söyler belki:)

Önümüz kurban belki hisseli taksim için işe yarar.Kg filan yazması buna delalet ediyor;)

iç lastikteki havayı

Psi beher inçkare başına bir birim ise illa ki ağırlıkla ilgisi var. Ama bu cihaz boşta iken yarım kilo diyorsa mevcut hava basıncının yarattığı ağırlık o yerde bu kadar demek ki. Kavlel vuku.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@mehmetlevent
Evet havanında bir ağırlığı var ve kesinlikle ölçüm metodu bu:harika:

Bakmamla cevap yazmam arasında fotoğraf silindi ama yine de söylemek isterim ki basınç birimleri "cm su sütunu", "metre hava sütunu" vs gibi pratik olarak kullanmadığımız değerlerle de ölçülür. En tipik kullanım alanlarından biri kolumuzdaki saatlerdir. Örneğin "50m water resist" yazar. "50m açılabilirsiniz" demek değildir, "50m dalabilirsiniz" demektir.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Haklısınız @massaget seviye konusunda... Bende nasibimi aldım.

@Taxonera

Sn Taxonera

Merak edip bilgilenmek adına sormuş olduğunuz bir soru üzerine istihzaya (alay edilmek) uğradığınız için üzgünüm.
Esen kalın.

Burası bir forum mu?
Önüne gelenin beğenmediği/anlamadığı ya da her ne sebeple olursa olsun, yazılan mesajlarla dalga geçebildiği bir "yer" mi?
Umarım forumun yönetici/leri yukarıdaki "malum" yazıların sahipleriyle ilgili herhangi bir önlem alırlar.
@Taxonera adına ben utandım verilen cevaplar karşısında...

@bsisil
Teşekkür ederim. Ben burada bisiklet konusunda bilgim dahilinde herkese yardım etmeye çalışırım. Ama bana yapılan... sözün bittiği yer...

Dalga geçerek cevap verenlerin de hepsini engelledim. Hiç birinin yazdığı cevapları görmem bundan sonra. Görmem gereken şeyler yazmıyorlar çünkü.

ASUS_Z00ED cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri