Scudo Sports

Bu km saati sıcaklık gösteriyor mu ?

MuhammedAAA

Daimi Üye
Tepki
157
İsim
Muhammed
Bisiklet
Sedona
(link)

Youtube'daki videosunda temperature yazıyordu. Sitede bu bilgi yer almıyor :mlk:

Ayrıca sıcaklık ve rakım gösteren kablosuz bi km saati önerisi olan var mı ?

Scudo
bu bahsettiğin alet hem sıcaklık hem de rakım gösteriyor ama sitede gösterdikleri gibi kablosuz değil sigmanın orjinal sitesinde kablolu olduğu yazıyor (link)
wired modeller kablolu oluyor

@Necmi Bastacı

Kablosuz olsaydı mutlaka alırdım. Zaten bisiklete aksesuar takmayı sevmiyorum bir de kablo karmaşası çıkmasın :)

Ben kendime Blackburn atom sl 5.0 sipariş ettim yükseklik , eğim , sıcaklık , gösteriyor ve kablosuz . Benim elime ulaşmadı onun için kişisel yorum yapamıyorum.

@Necmi Bastacı

@akgulcemal

Arka aydınlatma var mı? Varsa hemen alacağım çok iyi :)

Aydınlatması yok sanırım öyle bir bilgi görmedim ama gelince kesin olarak cevaplarım . Ayrıca ben bike and outdoor dan sipariş ettim orada biraz daha uygun fiyatı.

@Muhammed Çakın

arka aydınlatma yok :) ama çok güzel bir cihaz. garmin 500 den önce onu kullanmıştım.

Sıcaklık göstermesinin ne gibi bir faydası olacak ki size.
Sıcak hissedince bakacaksınız, "üff 38 derece olmuş" diyeceksiniz. Moraliniz bozulacak.
Başka hiç bir artısı yok.

-ekleme-
Neden bunu yazdın derseniz, kullandığım Edge 500'de bu özellik var. Her baktığımda aynı şekilde tepki veriyordum. 1 derece daha artmış. 36 olmuş. Ya da tam tersi, üff 3 dereceye düşmüş. Üşümeye başladım. O nedenle bilgi ekranlarım arasından çıkardım o veriyi. Akşam eve gelip Strava'ya attığım zaman veriyi, orada sürüş sırasındaki ortalama sıcaklığı görüyorum. Yetiyor o bana.
-ekleme-

İrtifa için de GPS verisi dışında güvenmeyin. Hava basıncı ile irtifa ölçen cihazlar çok çok tutarsız. Hava şartları ile basınç çok çabuk değişebiliyor ve bu da irtifa verisine yansıyor.

• Beğen
Tepkiler: sercan hakan
@Gökhan Toros

Sıcaklığın moralimi bozacağını hiç sanmıyorum:) Tam tersi bi dağa kanyona çıkınca insan hava farkının nekadar olduğunu merak ediyor :)

samsung galaxy s3 kullanıyorum. Biliyorsunuzdur belki dahili barometresi var. Oradan baktığımda yine de yakın değerleri veriyor. Sürekli çantamdan telefonu almaktansa önümde görmek isterim ve çok büyük sapma yapar mı bilmiyorum :mlk:

@Kursat akin

Ben bi nevi gece sürücüsüyüm :) Aydınlatma olsa evet kaçmayacak bi cihaz

samsung galaxy s3 kullanıyorum. Biliyorsunuzdur belki dahili barometresi var. Oradan baktığımda yine de yakın değerleri veriyor. Sürekli çantamdan telefonu almaktansa önümde görmek isterim ve çok büyük sapma yapar mı bilmiyorum :mlk:
S3 te barometremi var?

@ramirez

Evet barometre var :)

@akgulcemal

Saatiniz geldi mi? Memnun musunuz?

Geri