Scudo Sports

Bu kilit kombinasyonu nasıl? U+Kablo+Alarm

ottcci

Daimi Üye
Tepki
207
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Diğer
merhaba, bisikleti daire katında merdiven demirlerine kilitleyeceğim, alarm caydırıcılık için, bazen hava soğuk olunca apartmana kedi giriyor onlar bisiklete değer de gece çalarsa kötü olur tabi, toplamda 50 liraya mal oluyor, videoda yapmak istediğim kombinasyon 1:40'tan itibaren izleyebilirsiniz
(link)
(link)
(link)

Scudo
Kombinasyon güzel şahsen beğendim

• Beğen
Tepkiler: ottcci
Evin içine koyma şansın yok mu ? Apartmanın içi bence her türlü sakat

• Beğen
Tepkiler: bforummurat
@yasirkidil bizdede vardı düşmanlık bir gün içeri koyun gerisi Arap söküğü gibi geliyor, boşuna masraf yapmayın (Hatta bi yıkayın temizleyin bisikleti lastikleri falan :) )

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
@TheOneUser aslında 2 ay içerde kaldı yol bisikletine geçmek için sattım bisikletin ordan kalkamasını bekliyorlarmış hemen dolap koyuldu :) başka yerler var koyulacak ama iş işten geçti artık bi bisiklet yüzünden ailemizle arayı bozmaya gerek yok diye düşünüyorum zaten yeterince tartıştık o yüzden dışarıda kilitlemek zorundayım

@yasirkidil Bizde öyle derler :) kilit kombinasyonundan ziyade güvendiğiniz bir dükkan varsa geceden Ona bırakırsınız :)
Veyada açık açık söyle baş kaldır ben buna para verdim dışarda bırakmam de :)

• Beğen
Bina içerisinde görüldüğü anda hangi katta olduğunun önemi yok. O alarmı nasıl susturacaklarını bizden iyi biliyorlar. Eve alın

@Halilibrahim
+1 koskoca 1250 lilik chopper çaldılar bizim apartmandan

• Beğen
abus granit kilit al 200 tl idi bir aralar bir daha aklın bisiklette kalmasın :)

• Beğen
bisikleti evde sakla, dışarı çıktığında(uzun süre değilse) sele + ön teker + arka teker + kadro kilitle güzel bi kaç kilitle.
kesinlikle dışarı kitleme sakata gelme üzülme

• Beğen
Ailenizle kötü olmayın ama!! sonrada bisikletim çalındı arkadaşlar gören duyan haber versin diye konu açmanız çok yakın geliyor bana.

Bence kilit kombinasyonun yanında bisiklete elektrikli tel döşemeninde hırsızlığa karşı iyi bir önlem olacağını düşünüyorum.Kurunun yanında yaşta yanabilir onu baştan söyleyeyim:)

• Beğen
Dediğim gibi bisiklet değerli birşey eve sokun en azından kilit ile uğraşmaz daha çabuk yola koyulursunuz

• Beğen
apartman içinde alarm olmaz diye düşündüm 2 tane U kilit aldım

Geri